Liggingdeling en terugspeelarea op TV

Jy moet Liggingdeling aanskakel en jou terugspeelarea stel om sekere sportuitsendings, programme en ander inhoud te kyk op YouTube Primetime-kanale. Jy moet jou ligging verifieer omdat die inhoud wat jy sien, soms gegrond is op jou ligging.

Volg hierdie stappe as jy reeds Liggingdeling geaktiveer het en net jou terugspeelarea moet bywerk. As jy enige foutboodskappe sien, kan hierdie stappe help.

Wanneer jy ’n program kies om te kyk wat liggingverifikasie vereis, soos ’n regstreekse of komende wedstryd op NFL Sunday Ticket, sal jy ’n porboodskap sien wat jou sal sê om Liggingdeling op ’n mobiele toestel te gebruik om jou ligging te verifieer. Sodra dit voltooi is, sal dit jou “terugspeelarea” stel.

Hoe om liggingdeling aan te skakel om Primetime-kanale op jou TV te kyk

As jy die YouTube-app op jou TV gebruik, het jy jou TV én jou mobiele toestel nodig om jou ligging te verifieer en jou terugspeelarea op te stel. Jy sal Liggingdeling moet aanskakel vir jou mobiele webblaaier op jou foon of tablet. Dit laat die YouTube-app op jou TV jou ligging verifieer.

Skakel Liggingdeling aan in jou blaaier

Om Primetime-kanale op jou rekenaar te kyk, insluitend NFL Sunday Ticket, moet jy die stappe hier onder volg om Liggingdeling aan te skakel.

1. Maak Chrome Chrome oop.
  2. Klik regs bo óf Kieslys  óf Meer '' en dan klik Instellings.
  3. Klik Privaatheid en sekuriteit en dan klik Werfinstellings.
  4. Klik Ligging en skakel Liggingdeling aan vir spesifieke werwe of laat werwe toe om vir jou ligging te vra.

As jy sopas Liggingdeling in Chrome aangeskakel het, en ’n video wat jy wil kyk wil nie speel nie, moet jy die video in ’n nuwe oortjie oopmaak om seker te maak die Liggingdeling-toestemmings is toegepas. As die video steeds nie wil speel nie, moet jy opgradeer na die jongste weergawe van Chrome en weer probeer.

In geval jy ’n ander blaaier as Chrome gebruik, moet jy jou blaaierinstellings nagaan om liggingtoestemmings te verander. Kry meer inligting oor liggingdelingtoestemmings op die volgende internetblaaiers:

Skakel Liggingdeling aan in macOS

As die stappe hier bo nie werk nie, moet jy seker maak jou macOS is weergawe 13.5.1 of nuwer. Hoe om jou macOS op te gradeer:

Maak die Apple-kieslys oop  en dan klik Stelselinstellings en dan klik Algemeen en dan klik Sagtewareopdatering.

Hoe om Liggingdeling vir apps aan te skakel op macOS:

1. Maak Apple-kieslys oop  en dan klik Stelselinstellings en dan klik Privaatheid en sekuriteit en dan klik Liggingdienste.
  2. Klik die knoppie om Liggingdeling vir jou blaaier aan te skakel. Die knoppie sal blou word.

Verifieer of verander jou terugspeelarea op jou TV

Sodra Liggingdeling aangeskakel is vir jou mobiele blaaier, kan jy inhoud kies om op jou TV te kyk. As jy ’n boodskap kry wat sê “Verifieer jou huidige terugspeelarea”, moet jy hierdie stappe volg:

1. Gaan na youtube.com/locate vanaf ’n mobiele blaaier en dan meld aan by dieselfde Google-rekening waarmee jy op jou TV of stroomtoestel aangemeld is.
    • Wenk: Jou rekening se e-posadres behoort te wys op jou TV-skerm onder Instellings en dan Aankope en lidmaatskappe.
  2. Sodra jy aangemeld is, sal jy ’n opspringer sien om Liggingdeling aan te skakel vir jou blaaier. Tik op VOLGENDE en dan Laat toe.
  3. Herlaai die youtube.com/locate-bladsy op jou mobiele toestel en dan verlaat die app en maak dit weer op jou TV oop.

As jy sien dat die opdatering nie op jou TV gebeur het nie, moet jy dubbelkontroleer dat jy aangemeld is by die regte rekening op beide jou mobiele blaaier en TV. Probeer daarna om uit die app te gaan en dit weer oop te maak op jou TV. As dit nog steeds nie werk nie, kan jy probeer om jou kasgeheue en webkoekies skoon te maak en weer te probeer.

Foutspoor foutboodskappe soos “Areaopdatering nie beskikbaar nie”
Probeer hierdie stappe as jy die foutboodskap “Skakel blaaierliggingtoestemmings aan” of “Areaopdatering is nie beskikbaar nie” sien:
  1. Bevestig dat Liggingdeling aangeskakel is vir jou mobiele toestel en mobiele blaaier met die stappe hier bo.
  2. Maak seker jy gebruik ’n mobiele toestel, en nie ’n rekenaar nie, om die stappe te volg by youtube.com/locate.
  3. Verlaat die YouTube-app op jou TV en maak dit weer oop en probeer weer.
  4. Bevestig dat jou mobiele en TV-toestelle bygewerk is deur die weergawe in jou instellings na te gaan.
  5. Maak die kasgeheue en webkoekies op jou mobiele toestel skoon en probeer weer.

Foutspoor uitsaai

As jy sukkel om jou ligging te verifieer wanneer jy uitsaai, moet jy die volgende probeer:

• Saai weer uit en werk deur die stappe hier bo.
  • Maak die kasgeheue en webkoekies skoon vir jou blaaier (vir youtube.com) en saai weer uit.
  • Maak seker jy is by dieselfde rekening aangemeld in die YouTube-app op jou mobiele toestel en die YouTube-app op jou TV.

Skakel Liggingdeling aan vir uitsaai na jou TV

Maak seker jy is by dieselfde rekening aangemeld op beide jou mobiele toestel en die YouTube-app op jou TV en dat jy Liggingdeling geaktiveer het vir beide jou mobiele blaaier en jou YouTube-app deur die stappe hier bo te volg. Dan:

1. Maak die program op jou mobiele toestel oop en saai die program uit  na jou TV.
  2. Volg die porboodskappe op die YouTube-app op jou TV.
  3. Maak youtube.com/locate oop op ’n mobiele webblaaier met gebruik van dieselfde rekening waarmee jy aangemeld is by die YouTube-app.
  4. Jou TV behoort outomaties te begin speel sodra ligging suksesvol verskaf is vanaf jou mobiele toestel.
Dateer jou terugspeelarea op jou slim-TV op as dit verkeerd is
Wanneer jou terugspeelarea op jou slim-TV gestoor is en jy vind dat dit verkeerd is, kan jy dit wysig of uitvee deur te gaan na toestelinstellings:
  1. Maak die YouTube-app op jou slim-TV oop.
  2. Gaan na Instellings en dan Terugspeelarea
  3. Verander jou ligging:
    • Kies die potlood om te wysig en voer jou poskode in.
    • Volg die instruksies op die skerm om jou huidige terugspeelarea te stel en te verifieer.

Vee jou terugspeelarea uit op jou slim-TV

Hoe om jou terugspeelarea uit te vee:

1. Maak die YouTube-app op jou TV oop.
  2. Gaan na Instellings en dan Vee terugspeelarea uit.