Se Shorts-videoer på YouTube

YouTube Shorts er korte videoer i vertikalt format som gir deg uendelige muligheter til å oppdage nytt og interessant innhold. Shorts-videoer er maks 60 sekunder lange, så den neste er aldri langt unna.

I YouTube Shorts-spilleren kan du se på og samhandle med en uendelig strøm av videoer i Shorts-feeden.

Se Shorts-videoer på smart-TV-er og spillkonsoller

Se YouTube Shorts-videoer på TV-en

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for å få siste nytt, oppdateringer og tips.

Du kan se på Shorts-videoer i YouTube-appen på de fleste smart-TV-er, spillkonsoller og andre strømmeenheter, men vær oppmerksom på at Shorts-spilleren kanskje ikke fungerer på enkelte enheter utgitt før 2019.

Shorts-videoer vises på en Shorts-hylle på YouTube-startsiden, i søkeresultater og på kanalsider på YouTube. Når du velger en Shorts-video, spilles den av kontinuerlig i Shorts-spilleren.

Slik bruker du fjernkontrollen til å navigere i spilleren:

1. Klikk direkte på fjernkontrollen for å starte Shorts-videoen eller sette den på pause.
  2. Klikk til høyre for å finne mer informasjon om Shorts-videoen.
  3. Rull eller klikk på pil ned for å gå videre til neste Shorts-video.
  4. Rull eller klikk på pil opp for å gå tilbake til forrige Shorts-video.

Se Shorts-videoer på YouTube

Slik ser du Shorts-videoer på YouTube:

1. Gå til startsiden .
  2. På venstre side klikker du på Shorts  for å åpne YouTube Shorts-spilleren.