YouTube Shorts ‐videoiden katseleminen

YouTube Shorts ‐videot ovat lyhyitä pystysuuntaisia videoita, joista voit löytää loputtomasti uutta ja kiinnostavaa sisältöä. Shorts-video kestää enintään 60 sekuntia, joten olet aina vain hetken päässä seuraavasta videosta.

YouTube Shorts ‐soittimella voit katsoa Shorts-fiidin lyhytvideoita jatkuvana virtana ja reagoida niihin.

Shorts-videoiden katselu älytelevisioilla ja pelikonsoleilla

YouTube Shorts ‐videoiden katselu TV:n kautta

Tilaa YouTube Viewers ‐kanava, niin kuulet tuoreimmat uutiset, päivitykset ja vinkit.

Shorts-videoita voi katsoa YouTube-sovelluksen kautta useimmilla älytelevisioilla, pelikonsoleilla ja muilla striimauslaitteilla. Huomaa kuitenkin, että Shorts-soitin ei välttämättä toimi kaikilla ennen vuotta 2019 valmistetuilla laitteilla.

Shorts-videot näkyvät YouTuben etusivun Shorts-hyllyssä, hakutuloksissa ja kanavasivuilla. Valittu Shorts-video pyörii tauotta Shorts-soittimessa.

Soittimen käyttäminen kaukosäätimellä:

1. Aloita tai keskeytä Shorts-video painamalla videon kohdalta.
  2. Katso lisätietoja videosta painamalla oikeaa painiketta.
  3. Siirry seuraavaan videoon vierittämällä tai painamalla alaspäin.
  4. Palaa edelliseen videoon vierittämällä tai painamalla ylöspäin.

Shorts-videoiden katseleminen YouTubessa

Näin katsot Shorts-videoita YouTubessa:

1. Siirry etusivulle
  2. Valitse vasemmalta Shorts , niin siirryt YouTube Shorts ‐soittimeen.