Se YouTube Shorts-videoer

YouTube Shorts-videoer er korte videoer i lodret format, der giver dig uendelige muligheder for at opdage nyt og spændende indhold. Hver Shorts-video varer 60 sekunder eller derunder, så der kommer altid noget nyt lige om lidt.

Med YouTube Shorts-afspilleren kan du se og interagere med en uendelig strøm af korte videoer i Shorts-feedet.

Se Shorts-videoer på smart-tv'er og spillekonsoller

Se YouTube Shorts på dit tv

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

Du kan se Shorts-videoer i YouTube-appen på de fleste smart-tv, spillekonsoller og andre streamingenheder. Bemærk, at Shorts-afspilleren muligvis ikke fungerer på visse enheder, der er udgivet før 2019.

Shorts-videoer vises på en Shorts-hylde på din YouTube-startside, i søgeresultater og på kanalsider på hele YouTube. Når du vælger en Shorts-video, afspilles den kontinuerligt i Shorts-afspilleren.

Sådan bruger du din fjernbetjening til at navigere i afspilleren:

1. Tryk direkte på fjernbetjeningen for at starte en Shorts-video eller sætte den på pause.
  2. Tryk mod højre for at få flere oplysninger om Shorts-videoen.
  3. Rul eller tryk ned for at gå videre til den næste Shorts-video.
  4. Rul eller tryk opad for at vende tilbage til den forrige Shorts-video.

Se Shorts-videoer på YouTube

Sådan ser du Shorts-videoer på YouTube:

1. Gå til Start .
  2. Klik på Shorts i venstre side for at åbne YouTube Shorts-afspilleren.