Mirar els curts de YouTube

Els curts de YouTube són vídeos verticals curts que t'ofereixen oportunitats il·limitades per descobrir contingut nou i interessant. Cada curt dura 60 segons o menys, així que no ets massa lluny del que ve a continuació.

El reproductor de YouTube Shorts et permet mirar i interaccionar amb una reproducció en continu infinita de vídeos al feed de Shorts.

Mirar curts en televisors intel·ligents i videoconsoles

Mirar YouTube Shorts al televisor

Subscriu-te al canal YouTube Viewers per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.

Pots mirar curts a l'aplicació YouTube per a la majoria de televisors intel·ligents, videoconsoles i altres dispositius de reproducció en continu, però tingues en compte que és possible que el reproductor de Shorts no funcioni en alguns dispositius llançats abans del 2019.

Els curts es mostren en un prestatge de Shorts a la pàgina d'inici de YouTube, als resultats de la cerca i a les pàgines dels canals en tot YouTube. Quan seleccionis un curt, es reproduirà contínuament al reproductor de Shorts.

A continuació, t'indiquem com pots utilitzar el comandament per navegar pel reproductor:

1. Per iniciar el curt o posar-lo en pausa, fes-hi clic directament.
  2. Per obtenir més informació sobre el curt, fes clic a la fletxa dreta.
  3. Per avançar al curt següent, desplaça't o fes clic a la fletxa avall.
  4. Per tornar al curt anterior, desplaça't o fes clic a la fletxa amunt.

Mirar curts a YouTube

Per veure els curts a YouTube:

1. Ves a Inici .
  2. A l'esquerra, fes clic a Curts per entrar al reproductor de YouTube Shorts.