Kjøpsprosessen og administrering av kjøp

Hvis du vil kjøpe betalt innhold på YouTube, trenger du en Google-konto med en gyldig betalingsmåte.

Logg på Google-kontoen din, og følg disse trinnene for å foreta et kjøp:

1. Gå til videoen du vil kjøpe, og klikk på knappen med leie- eller kjøpsprisen. Det kan hende det vises flere forskjellige priser avhengig av hvilke oppløsninger som er tilgjengelige.

Merk:

• Det kan hende høy oppløsning (HD) bare er tilgjengelig for bestemte enheter, og at UHD/4K-innhold bare er tilgjengelig for avspilling på utvalgte TV-er og Chromecast Ultra. Vi leverer oppløsningskvaliteten du kjøper, under forutsetning av at den kan håndteres av enheten og internettforbindelsen din. Se enhetskravene hvis du vil ha mer informasjon.
    • Hvis du har leid en film, er den tilgjengelig i hele leieperioden fra du begynner å se på den første gang. Kjøpene dine kan du se så mange ganger du vil. Se reglene for bruk hvis du vil ha mer informasjon.
  2. Hvis du har en kupong å løse inn, klikker du på Angi kampanjekode for å vise kampanjekodefeltet. Angi koden, og klikk på pilen . Klikk på den aktuelle betalingsknappen for å fortsette.
  3. Velg ønsket betalingsmåte, eller legg til en ny betalingsmåte, og klikk deretter på Kjøp for å fullføre transaksjonen.
  4. Når betalingen er godkjent, mottar du en kjøpsbekreftelse.
  5. Du kan se alle videoene du har kjøpt, ved å gå til youtube.com/purchases mens du er logget på kontoen din.

Foreta kjøp på en smart-TV

Du kan også kjøpe filmer og TV-programmer direkte i YouTube-appen på utvalgte smart-TV-er fra Vizio, Sony, Panasonic og LG.

For å foreta kjøp på en støttet smart-TV må du være logget på Google-kontoen din. Du må også ha lagret en betalingsmåte før du starter kjøpsprosessen. Hvis du ikke er logget på eller ikke har lagret en betalingsmåte, må du foreta kjøpet på en mobilenhet eller en datamaskin i stedet.

1. Gå til YouTube-appen på smart-TV-en din.
  2. Søk etter en film eller et TV-program du er interessert i. Hvis den aktuelle tittelen er tilgjengelig for kjøp, ser du et alternativ for å leie eller kjøpe den. Enkelte videoer har flere forskjellige priser avhengig av hvilke oppløsninger som er tilgjengelige.

Merk:

• Det kan hende høy oppløsning (HD) bare er tilgjengelig for bestemte enheter, og at UHD/4K-innhold bare er tilgjengelig for avspilling på utvalgte TV-er og Chromecast Ultra. Vi leverer oppløsningskvaliteten du kjøper, under forutsetning av at den kan håndteres av enheten og internettforbindelsen din. Se enhetskravene hvis du vil ha mer informasjon.
    • Hvis du har leid en film, er den tilgjengelig i hele leieperioden fra du begynner å se på den første gang. Kjøpene dine kan du se så mange ganger du vil. Se reglene for bruk hvis du vil ha mer informasjon.
  3. Velg Lei for å leie eller Kjøp for å kjøpe filmen eller TV-programmet.
  4. Bekreft betalingsmåten din, og velg Fortsett.
  5. Skriv inn det tresifrede CVV-nummeret fra kredittkortet du bruker til å betale. Velg Betal nå.
  6. Du kan velge mellom Se nå eller Se senere. Velg Se nå hvis du vil begynne avspillingen med det samme, eller velg Se senere hvis du heller vil se filmen eller programmet senere.
Merk: Du kan ikke slette videoer du har kjøpt på YouTube, fra Kjøp-siden. Videoer blir bare fjernet hvis du får en refusjon.  Du finner mer informasjon om refusjoner i refusjonsretningslinjene våre