Ostaminen ja ostosten ylläpito

YouTuben maksullisen sisällön ostaminen vaatii Google-tilin, johon on liitetty kelvollinen maksutapa.

Kirjaudu sisään Google-tilillesi ja tee ostos näiden ohjeiden mukaan:

1. Siirry ostettavaan videoon ja valitse painike, jossa näkyy videon osto- tai vuokraushinta. Joidenkin videoiden kohdalla on myös eri hintoja eri resoluutioille.

Huomioitavaa:

• Teräväpiirto (HD) voi olla käytettävissä vain tietyissä laitteissa, ja UHD-/4K-videot ovat käytettävissä vain tietyissä televisioissa ja Chromecast Ultralla. Toimitamme tuotteen ostamallasi resoluutiolla, jos laitteesi ja internetyhteytesi tukevat sitä. Lue lisää laitevaatimuksista.
    • Vuokrattu elokuva on käytettävissä vuokra-aikana, joka alkaa siitä hetkestä, kun aloitat elokuvan katselemisen ensimmäistä kertaa. Ostettu sisältö on katsottavissa niin monta kertaa kuin haluat. Lue lisää käyttösäännöistä.
  2. Jos sinulla on lunastettava kuponki, voit tuoda näkyviin koodinsyöttökentän valitsemalla Anna tarjouskoodi. Lisää koodi, klikkaa nuolta  ja jatka klikkaamalla ostopainiketta.
  3. Valitse haluamasi maksutapa tai lisää uusi maksutapa. Suorita maksu valitsemalla Osta.
  4. Saat ostovahvistuksen, kun ostosi on käsitelty.
  5. Näet kaikki ostamasi videot sivulla youtube.com/purchases, kun olet kirjautunut.

Ostokset älytelevision kautta

Voit ostaa elokuvia ja TV-ohjelmia YouTube-sovelluksella tietyissä Vizion, Sonyn, Panasonicin ja LG:n valmistamissa älytelevisioissa.

Jos haluat tehdä ostoksia yhteensopivan älytelevision kautta, varmista ensin, että olet kirjautunut Google-tilillesi ja maksutapa on tallennettu. Jos et ole kirjautunut sisään tai maksutapaa ei ole tallennettu, tee ostoksesi mobiililaitteella tai tietokoneella.

1. Avaa YouTube-sovellus älytelevisiossasi.
  2. Etsi haluamasi elokuva tai TV-ohjelma. Jos etsimäsi sisältö on myytävänä, voit joko vuokrata tai ostaa sen. Joidenkin videoiden kohdalla on myös eri hintoja eri resoluutioille.

Huomioitavaa:

• Teräväpiirto (HD) voi olla käytettävissä vain tietyissä laitteissa, ja UHD-/4K-videot ovat käytettävissä vain tietyissä televisioissa ja Chromecast Ultralla. Toimitamme tuotteen ostamallasi resoluutiolla, jos laitteesi ja internetyhteytesi tukevat sitä. Lue lisää laitevaatimuksista.
    • Vuokrattu elokuva on käytettävissä vuokra-aikana, joka alkaa siitä hetkestä, kun aloitat elokuvan katselemisen ensimmäistä kertaa. Ostettu sisältö on katsottavissa niin monta kertaa kuin haluat. Lue lisää käyttösäännöistä.
  3. Valitse Vuokraa, jos haluat vuokrata sisällön. Valitse Osta, jos haluat ostaa TV-ohjelman tai elokuvan.
  4. Vahvista maksutapa ja valitse Jatka.
  5. Lisää maksukorttisi kolminumeroinen CVV-koodi. Valitse sitten Maksa nyt.
  6. Vaihtoehtoina on Katso nyt tai Katso myöhemmin. Valitse Katso nyt, jos haluat katsoa sisällön heti. Valitse Katso myöhemmin, jos haluat katsoa sisällön joku toinen kerta.
Huom. Et voi poistaa YouTubesta ostettuja videoita Ostokset-sivulta. Videot poistetaan vain, jos saat hyvityksen.  Lue lisää hyvityskäytännöstä