Købsproces og administration af køb

Hvis du vil købe betalt indhold på YouTube, skal du bruge en Google-konto med en gyldig betalingsmetode.

Log ind på din Google-konto, og følg nedenstående vejledning for at foretage et køb:

1. Gå til den video, du gerne vil købe, og vælg den knap, som viser prisen for enten leje eller køb. Der kan være forskellige priser for forskellige opløsninger.

Bemærk!

• High Definition (HD) er kun tilgængeligt for bestemte enheder, og videoer i UHD/4K kan kun ses på udvalgte tv'er og Chromecast Ultra. Vi leverer den opløsningskvalitet, du har købt, hvis din enhed tillader det, og det understøttes af din internethastighed. Se krav til enheden for flere oplysninger.
    • Lejefilm vil kunne ses i lejeperiodens løbetid, når du er begyndt at se den første gang. Købte film kan du se så mange gange, som du vil. Se vores brugsregler for flere oplysninger.
  2. Hvis du vil indløse en kampagnekode, skal du vælge Indtast kampagnekode for at få vist kampagnekodefeltet. Indtast din kode, klik på pilen , og klik derefter på den relevante købsknap for at fortsætte.
  3. Vælg den betalingsmetode, du ønsker at benytte, eller tilføj en ny betalingsmetode. Klik derefter på Køb for at afslutte transaktionen.
  4. Når din betaling er gennemført, modtager du en bekræftelse på dit køb.
  5. Du kan finde alle de videoer, du har købt, ved at gå til youtube.com/purchases, mens du er logget ind på din konto.

Køb på et smart-tv

Du kan også købe film og tv-serier direkte i YouTube-appen på udvalgte smart-tv'er fremstillet af Vizio, Sony, Panasonic og LG.

For at købe på et understøttet smart-tv skal du sørge for, at du er logget ind på din Google-konto og allerede har en gemt betalingsmetode på din konto, før du påbegynder købsprocessen. Hvis du ikke er logget ind eller ikke har en gemt betalingsmetode, skal du foretage købet på en mobilenhed eller en computer i stedet.

1. Gå til din YouTube-app på dit smart-tv.
  2. Søg efter en film eller tv-serie, som du er interesseret i. Hvis filmen eller serien er tilgængelig, vil du se en mulighed for at leje eller købe. På nogle videoer kan der være forskellige priser for forskellige opløsninger.

Bemærk!

• High Definition (HD) er kun tilgængeligt for bestemte enheder, og videoer i UHD/4K kan kun ses på udvalgte tv'er og Chromecast Ultra. Vi leverer den opløsningskvalitet, du har købt, hvis din enhed tillader det, og det understøttes af din internethastighed. Se krav til enheden for flere oplysninger.
    • Lejefilm vil kunne ses i lejeperiodens løbetid, når du er begyndt at se den første gang. Købte film kan du se så mange gange, som du vil. Se vores brugsregler for flere oplysninger.
  3. Vælg Leje for at leje en film. Vælg Køb for at købe tv-serien eller filmen.
  4. Bekræft din betalingsmetode, og vælg Fortsæt.
  5. Indtast det trecifrede CVV-nummer (kontrolkode) for det kreditkort, du bruger til betaling. Vælg derefter Betal nu.
  6. Du har mulighederne Se nu og Se senere. Vælg Se nu for at se din film eller serie med det samme eller Se senere for at starte den på et andet tidspunkt.
Bemærk! Videoer, du har købt på YouTube, kan ikke slettes på siden Køb. Videoerne fjernes kun, hvis du får en refusion.  Se vores refusionspolitik for at få flere oplysninger om refusion.