Grön skärm i videospelaren

Hör du ljudet i en YouTube-video men ser en grön skärm? I så fall kan du prova att titta på videon i en annan webbläsare. Om det inte fungerar kan du läsa felsökningstipsen nedan.

Inaktivera maskinvaruacceleration

Följ anvisningarna nedan för Chrome:

1. Öppna Mer.
  2. Välj Inställningar.
  3. Klicka eller tryck på Avancerat längst ned på sidan.
  4. Inaktivera Använd maskinvaruacceleration när det är tillgängligt under System.

Om du använder en annan webbläsare än Chrome kan du lära dig hur du inaktiverar maskinvaruacceleration i den webbläsarens hjälpinnehåll.

Uppdatera grafikdrivrutinen

Du kan lösa flera av de problem som beskrivs ovan genom att uppdatera datorns grafikdrivrutin.

För PC-användare: besök datortillverkarens webbplats och hämta den senaste drivrutinen.

För Mac-användare:

1. Klicka på Apples logotyp.
  2. Klicka på Programuppdatering i Apple-menyn.
  3. Installera uppdateringen av Mac OS om en sådan är tillgänglig. Den innehåller då en uppdaterad grafikdrivrutin.

Om du har problem med uppspelningen av videon kan du prova med de här felsökningsstegen för uppspelning.