Videosoittimen vihreä ruutu

Kuuluuko YouTube-videon ääni oikein tietokoneella, mutta videosoittimen ruutu on vihreä? Kokeile katsoa videota toisella selaimella. Jos ongelma ei poistu, seuraavassa on lisää vinkkejä.

Poista laitteistokiihdytys käytöstä

Seuraavat ohjeet koskevat Chrome-selainta:

1. Valitse Lisää.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Vieritä sivun alaosaan ja valitse Lisäasetukset.
  4. Poista Järjestelmä-otsikon alta valinta kohdasta Käytä laitteistokiihdytystä, jos mahdollista.

Jos käytät muuta selainta kuin Chromea, katso selaimesi ohjeista, miten laitteistokiihdytys poistetaan käytöstä.

Päivitä grafiikkaohjain

Tietokoneen grafiikkaohjaimen päivittäminen saattaa ratkaista useita edellä mainituista ongelmista.

PC-käyttäjät: lataa uusin ohjain tietokoneesi valmistajan sivustosta.

Mac-käyttäjät:

1. Napsauta Apple-logoa.
  2. Valitse Apple-valikosta Ohjelmistopäivitys.
  3. Asenna Mac-käyttöjärjestelmän päivitys, jos sellainen on saatavilla. Grafiikkaohjaimen päivitys sisältyy siihen.

Jos videotoisto ei toimi kunnolla, tutustu videotoiston vianmääritysohjeisiin.