Grøn skærm i videoafspilleren

Kan du høre lyden i en YouTube-video på computeren, men er skærmen i videoafspilleren grøn? Prøv at se videoen i en anden browser. Hvis det ikke virker, har vi nogle flere tips til fejlfinding.

Slå hardwareacceleration fra

Følg vejledningen til Chrome nedenfor:

1. Vælg Mere '' øverst til højre.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Avanceret.
  4. Vælg System.
  5. Slå "Brug hardwareacceleration, når det er muligt" fra.

Hvis du bruger en anden browser end Chrome, kan du finde ud af, hvordan du slår hardwareacceleration fra i den pågældende browsers hjælpeindhold.

Opdater driveren til dit grafikkort

Du kan løse mange af de problemer, der er anført ovenfor ved at opdatere driveren til dit grafikkort på computeren.

For pc-brugere: Download den seneste driver fra din computerproducents website.

For Mac-brugere med macOS Mojave eller nyere:

1. Klik på Apple-logoet.
  2. Klik på Systemindstillinger i Apple-menuen.
  3. Klik på Softwareopdatering.
  4. Klik på Opdater nu.
  5. Installer opdateringen af macOS, hvis der er en tilgængelig – den vil omfatte en opdatering af driveren til grafikkortet.

Følg Apples vejledning for andre macOS-versioner.

Hvis du har problemer med at afspille selve videoen, kan du prøve at følge vejledningen til fejlfinding af problemer med afspilning.