Retningslinjer knyttet til brukerstøtten for YouTube Shopping – for kjøpere

Hvis du handler via YouTube, er det viktig at du forstår retningslinjene som gjelder for transaksjonene dine. For å gi deg en trygg og positiv opplevelse krever Google at forhandlerne følger alle gjeldende lover og forskrifter, inkludert

Hvis du er en kvalifisert skaper som vil vite mer om retningslinjene som gjelder for butikken din og produktene dine, bør du lese disse artiklene:

Retningslinjer for produkter på forhandlernettsteder

Aktivitetene og kjøpene dine på forhandlernettsteder reguleres av vilkårene til forhandlerne, inkludert personvernreglene deres. Forhandleren fastsetter den endelige prisen og eventuelle gebyrer og avgifter. Selgeren håndterer hele bestillingen, inkludert

• levering av bestillingen
  • frakt
  • betaling
  • brukerstøtte (inkludert returer og refusjoner)

Google har ikke myndighet over aktiviteter og kjøp på forhandlernettsteder, så kontakt forhandleren hvis det oppstår problemer eller du har spørsmål knyttet til bestillingen din. Dette inkluderer returer og refusjoner.

Slik rapporterer du forhandleroppføringer

Du kan rapportere innhold med forhandleroppføringer som bryter med de juridiske retningslinjene våre, via dette skjemaet.