YouTube Shopping-supportbeleid voor kopers

Als je op YouTube winkelt, is het belangrijk dat je weet welk beleid van toepassing is op je transacties. Google wil een veilige en positieve omgeving bieden. Daarom vereisen we dat verkopers voldoen aan alle toepasselijke wet- en regelgeving en ook:

Ben je een in aanmerking komende creator en wil je meer informatie over het beleid dat voor je winkel en producten geldt? Check dan eens deze artikelen:

Beleid voor producten op websites van verkopers

Je activiteiten en aankopen op websites van verkopers zijn onderworpen aan de algemene voorwaarden en het privacybeleid van de verkopers. De verkoper bepaalt de uiteindelijke prijs en alle kosten en belastingen die erop van toepassing kunnen zijn. De verkoper handelt de volledige bestelling af:

• De bestelling klaarmaken
  • Verzending
  • Betaling
  • Support (waaronder retourzendingen en terugbetalingen)

Google heeft geen jurisdictie over activiteiten en aankopen op de website van de verkoper. Neem daarom contact op met de verkoper bij problemen met of vragen over je bestelling. Dit geldt ook voor retourzendingen en terugbetalingen.

Verkopersvermeldingen melden

Als je content met verkopersvermeldingen wilt melden, kan dat met dit formulier.