YouTube Shoppingin tukikäytännöt ostajille

Jos teet ostoksia YouTuben kautta, ostoja koskevien käytäntöjen ymmärtäminen on tärkeää. Turvallisen ja positiivisen kokemuksen tarjoamiseksi Google edellyttää, että jälleenmyyjät noudattavat kaikkia sovellettavia lakeja ja säädöksiä, kuten

Jos olet ehdot täyttävä sisällöntuottaja ja haluat lisätietoja kauppaasi ja tuotteitasi koskevista käytännöistä, tutustu näihin artikkeleihin:

Jälleenmyyjien verkkosivustoilla olevia tuotteita koskevat käytännöt

Jälleenmyyjän verkkosivustolla tekemissäsi toiminnoissa ja ostoissa noudatetaan jälleenmyyjän käyttöehtoja ja tietosuojakäytäntöä. Jälleenmyyjä laskee lopullisen hinnan sekä sovellettavat maksut ja verot. Kauppias käsittelee koko tilauksen, kuten seuraavat vaiheet:

• tilauksen toteuttaminen
  • toimitus
  • maksu
  • tuki (mukaan lukien palautukset ja hyvitykset).

Googlella ei ole toimivaltaa jälleenmyyjän verkkosivustolla tehtyihin toimintoihin tai ostoksiin. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, ota yhteyttä jälleenmyyjään. Tämä koskee palautuksia ja hyvityksiä.

Jälleenmyyjän tuotelistauksesta ilmoittaminen

Voit tehdä ilmoituksen jälleenmyyjien tuotelistausten sisällöstä oikeudellisten käytäntöjemme nojalla tällä lomakkeella.