Politikker for support til YouTube Shopping for købere

Hvis du køber via YouTube, er det vigtigt at forstå de politikker, der styrer dine transaktioner. For at give dig en sikker og positiv oplevelse kræver Google, at forhandlere følger alle gældende love og regler, herunder:

Hvis du er kvalificeret youtuber og gerne vil forstå politikkerne for din butik og dine produkter, kan du læse disse artikler:

Politikker for produkter på forhandlerwebsites

Dine aktiviteter og køb på forhandlerwebsites er underlagt forhandlernes vilkår og betingelser, herunder deres privatlivspolitikker. Forhandleren fastsætter den endelige pris og de gældende gebyrer og afgifter. Sælgeren håndterer hele ordreprocessen, herunder:

• Ordreregistrering
  • Forsendelse
  • Betaling
  • Support (inklusive returneringer og refusioner)

Google har ikke jurisdiktion over aktiviteter og køb, der foretages på forhandlerens website, så kontakt forhandleren, hvis du har problemer eller spørgsmål i forbindelse med din ordre. Dette omfatter også returneringer og refusioner.

Sådan rapporterer du forhandlerfortegnelser

Du kan rapportere indhold med forhandlerfortegnelser i henhold til vores juridiske politikker ved hjælp af denne formular.