Polítiques d'assistència de YouTube Shopping per a compradors

Si compres a través de YouTube, és important que entenguis les polítiques que regeixen les teves transaccions. Per garantir que la teva experiència sigui segura i positiva, Google exigeix que les botigues segueixin totes les lleis i la normativa aplicables, com ara:

Si ets un creador apte i vols entendre les polítiques aplicables a la teva botiga i als teus productes, consulta aquests articles:

Polítiques per a productes de llocs web de botigues

Les activitats i compres que facis en aquests llocs web es regeixen pels termes i condicions de les botigues, incloses les seves polítiques de privadesa. Les botigues determinen el preu final, així com les comissions i els impostos aplicables. El comerciant gestiona tota la comanda, inclosos els serveis següents:

• Assortiment de la comanda
  • Enviament
  • Pagament
  • Assistència (incloses les devolucions i els reembossaments)

Google no té cap jurisdicció sobre les activitats i compres que facis al lloc web de la botiga, de manera que has de contactar amb la botiga si tens qualsevol problema o pregunta relacionats amb la comanda. Això inclou les devolucions i els reembossaments.

Com es pot informar de contingut de fitxes de botigues

D'acord amb les nostres polítiques legals, pots informar de contingut de fitxes de botigues a través d'aquest formulari.