YouTube Inkopies-ondersteuningbeleide vir kopers

As jy inkopies deur YouTube doen, is dit belangrik om die beleide te verstaan wat jou transaksies beheer. Google vereis van kleinhandelaars om aan alle toepaslike wette en regulasies te voldoen om seker te maak dat jy ’n veilige en positiewe ervaring het, insluitend:

Raadpleeg die volgende artikels as jy ’n kwalifiserende skepper is wat die beleide vir jou winkel en produkte wil verstaan:

Beleide oor produkte op kleinhandelaarwebwerwe

Jou aktiwiteite en aankope wat op kleinhandelaarwebwerwe gedoen word, word beheer deur kleinhandelaars se bepalings en voorwaardes, insluitend hul privaatheidsbeleide. Die kleinhandelaar sal die finale prys en toepaslike fooie en belastings bereken. Die handelaar sal die hele bestelling hanteer, insluitend:

• Uitvoer van die bestelling
  • Versending
  • Betaling
  • Ondersteuning (insluitend terugsendings en terugbetalings)

Google het nie jurisdiksie oor aktiwiteite en aankope wat op die kleinhandelaar se webwerf gedoen is nie. Kontak dus die kleinhandelaar vir enige kwessies of vrae wat met jou bestelling verband hou. Dit sluit terugsendings en terugbetalings in.

Hoe om kleinhandelaarlysinskrywings aan te gee

Jy kan inhoud in kleinhandelaaradvertensies ingevolge ons regsbeleide met hierdie vorm aangee.