Gå med i communityn för YouTube Shorts-kreatörer

Kreatörer i YouTube Shorts-communityn får tillgång till en community-partneransvarig (CPM), som agerar som guide för att navigera på Shorts.

Vad är en community-partneransvarig för YouTube Shorts?

En community-partneransvarig för YouTube Shorts har som mål att utbilda, förbättra och förstärka communityn för Shorts-kreatörer: ge möjligheter att utöka kontakter med kreatörer, vägleda kreatörer på YouTube och Shorts och ge kreatörer möjlighet att äga sin YouTube-upplevelse.

Här är några exempel på hur en CPM för YouTube Shorts kan hjälpa kreatörer att lyckas på YouTube:

• Tillgång till ett växande nätverk av inspirerande kreatörer
  • Regelbundna uppdateringar av rekommenderade metoder för Shorts, nya funktioner och ämnesrelaterade tips
  • Exklusiva inbjudningar till evenemang och workshops för kreatörer
  • Förtur till nya produktfunktioner, lanseringar och utbildning om nya Shorts-funktioner
  • Möjlighet att dela feedback direkt med Shorts-teamet

Vem kan gå med i communityn för YouTube Shorts-kreatörer?

YouTube Shorts CPM-communityn är inriktad på aktiva kreatörer och erbjuds för kanaler som följer våra riktlinjer för communityn. Shorts-kreatörer i communityn kan vara med så länge de skapar Shorts-videor och följer kvalifikationskriterierna. Om Shorts-kreatörer inte aktivt skapar Shorts-videor eller inte uppfyller våra kvalifikationskriterier kan de förlora åtkomst till communityn.

Vi brukar jobba med kanaler som

• befinner sig i eller fokuserar på länder/regioner där community-partneransvariga för Shorts är tillgängliga
  • främst skapar korta videor
  • är aktiva på Shorts
  • har potential att växa
  • inte har några varningar om brott mot communityns riktlinjer
  • har högst en olöst upphovsrättsvarning
  • följer policyerna för intäktsgenerering från Shorts
  • följer våra riktlinjer för annonsvänligt innehåll
  • visar respekt för alla deltagande kreatörer och community-partneransvariga när de deltar i evenemang, workshops och liknande.

Vår community för YouTube Shorts-kreatörer är endast för inbjudna. Besök vår sida på webbplatsen YouTube Creators om du vill ansöka om en inbjudan.

Läs mer om communityn för YouTube Shorts

Vilka länder/regioner är kvalificerade för YouTube Shorts CPM-communityn?

• Argentina
  • Australien
  • Österrike
  • Bahrain
  • Belgien
  • Bolivia
  • Brasilien
  • Kanada
  • Chile
  • Colombia
  • Costa Rica
  • Kuba
  • Danmark
  • Dominikanska republiken
  • Ecuador
  • Egypten
  • El Salvador
  • Finland
  • Frankrike
  • Tyskland
  • Ghana
  • Guatemala
  • Honduras
  • Indien
  • Indonesien
  • Irak
  • Irland
  • Japan
  • Jordanien
  • Kenya
  • Kuwait
  • Libanon
  • Libyen
  • Luxemburg
  • Malaysia
  • Mexiko
  • Marocko
  • Nicaragua
  • Nigeria
  • Norge
  • Oman
  • Pakistan
  • Panama
  • Paraguay
  • Peru
  • Filippinerna
  • Puerto Rico
  • Qatar
  • Saudiarabien
  • Singapore
  • Sydafrika
  • Sydkorea
  • Spanien
  • Sverige
  • Schweiz
  • Thailand
  • Nederländerna
  • Tunisien
  • Turkiet
  • Förenade Arabemiraten
  • Förenade kungariket
  • USA
  • Uruguay
  • Venezuela
  • Vietnam

Kostar det något att ha en community-partneransvarig för YouTube Shorts?

Nej, det kostar ingenting att ha en community-partneransvarig för Shorts.

Skiljer sig en community-partneransvarig för YouTube Shorts från en partneransvarig?

YouTube Shorts CPM-communityn och YouTubes program för partneransvariga är två olika program med distinkta urvalskriterier och tjänsteerbjudanden.

YouTube Shorts CPM-communityn hanterar en stor community med ett snabbt växande antal Shorts-kreatörer. Programmet för partneransvariga erbjuder enskilda kreatörer personlig hjälp av YouTube-experter.

Jag fick höra att jag inte är kvalificerad. Vad ska jag göra?

Oroa dig inte. Det finns många andra resurser du kan använda för att få din kanal att växa:

Hur vet jag att de e-postmeddelanden jag får verkligen kommer från YouTube?

Vi vet att kreatörer får många e-postmeddelanden om sin kanal. Så här kontrollerar du att ett e-postmeddelande faktiskt kommer från YouTube-teamet:

• Kontrollera e-postdomänen: Se till att e-postmeddelandet kommer från en e-postadress med domänen @google.com, @youtube.com eller @partnerships.withyoutube.com. E-post från andra domäner som utger sig för att vara från YouTube eller Google är troligtvis falska.
  • Kontrollera länkarna: Se till att webbadresserna i länkar eller formulär i e-postmeddelandet slutar med youtube.com, withgoogle.com, withyoutube.com, youtube.secure.force.com eller youtube.force.com.