Refusion af pay-per-view-event på YouTube

Få flere oplysninger om refusionspolitikker, og anmod om refusion for pay-per-view-events, der er købt via din konto.

Anmod om refusion for en film eller tv-udsendelse på YouTube

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

Refusionspolitikker for pay-per-view-events

• Du kan anmode om en refusion frem til eventets planlagte starttidspunkt.
  • Hvis din refusion bliver godkendt, får du en bekræftelse på næste side. Vi fjerner adgangen til eventet, og dine penge returneres inden for fristerne for refusioner, der er angivet her.

Anmod om refusion for et pay-per-view-event

På din Android-enhed:

1. Gå til siden Køb på din konto
  2. Find den vare, du vil have refunderet, og tryk på Mere ''og såAdministrer i Google Play

Du bliver omdirigeret til en formular og bedt om at besvare et par spørgsmål om dit køb. Tilføj de nødvendige oplysninger, og klik på Bekræft for at sende din anmodning.