Våra team har just nu höga supportvolymer. Det kan dröja längre än vanligt att få svar på frågor från e-post, chatt och @TeamYouTube på Twitter.

Återbetalning för YouTube-kanalmedlemskap

Läs mer om återbetalningspolicyn och begär återbetalning för kanalmedlemskap som har köpts från ditt konto.

Få en återbetalning för medlemsförmåner på YouTube

Prenumerera på kanalen YouTube Viewers för att få de senaste nyheterna, uppdateringar och tips.

Vill du ha en återbetalning för YouTube Premium eller Music Premium? Kanalmedlemskap skiljer sig från YouTube Premium- och YouTube Music Premium-medlemskap.

Återbetalningspolicy för kanalmedlemskap

• Du kan avsluta ett betalmedlemskap när som helst. När du avslutat medlemskapet debiteras du inte fler gånger. Du behåller åtkomsten till förmånerna till faktureringsperiodens slut.
  • Du får inte pengarna tillbaka för den period som löper från tillfället när du avbryter till när kanalmedlemskapet officiellt avslutas.
  • Vi ger inte återbetalningar eller pengar tillgodo för delar av faktureringsperioder.

Begära en återbetalning för YouTube-kanalmedlemskap

Om medlemsförmåner eller andra funktioner inte fungerar kan du kontakta vårt supportteam.

Om du registrerade dig via Apple måste du kontakta Apples support om du vill begära en återbetalning för betalmedlemskapet. Apples återbetalningspolicy gäller.

Om du upptäcker en obehörig kanalmedlemsavgift på ditt konto kan du rapportera den obehöriga debiteringen.