YouTube-kanavajäsenyyksien hyvitykset

Lue lisää hyvityskäytännöistä ja pyydä hyvitystä tililtäsi ostetuista kanavajäsenyyksistä.

Hyvityksen pyytäminen sisällöntuottajan tarjoamista eduista YouTubessa

Tilaa YouTube Viewers ‐kanava, niin kuulet tuoreimmat uutiset, päivitykset ja vinkit.

Haluatko hyvityksen YouTube Premiumista tai Music Premiumista? Kanavajäsenyydet ovat eri asia kuin YouTube Premiumin ja YouTube Music Premiumin jäsenyydet.

Kanavajäsenyyksien hyvityskäytännöt

• Voit perua maksullisen kanavajäsenyyden milloin tahansa. Jos perut jäsenyytesi, sinua ei enää veloiteta. Edut ovat käytettävissäsi laskutuskauden loppuun saakka.
  • Et saa hyvitystä perumishetken ja jäsenyyden virallisen päättymishetken välisestä ajasta.
  • Hyvityksiä tai palautuksia ei anneta osittain kuluneista laskutuskausista.

Hyvityksen pyytäminen YouTube-kanavajäsenyydestä

Jos sisällöntuottajan tarjoamat edut tai muut ominaisuudet eivät toimi, ota yhteyttä tukitiimiimme.

Jos olet tilannut kanavajäsenyyden Applen kautta, pyydä hyvitystä Applen tuelta. Tilaukseen sovelletaan Applen hyvityskäytäntöä.

Jos huomaat tililläsi luvattoman jäsenyysveloituksen, ilmoita siitä.