Refusion af YouTube-kanalmedlemskab

Få flere oplysninger om refusionspolitikker, og anmod om refusion for kanalmedlemskaber, der er købt via din konto.

Få refusion for youtuberfryns på YouTube

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

Søger du en YouTube Premium- eller Music Premium-refusion? Kanalmedlemskaber adskiller sig fra YouTube Premium- og YouTube Music Premium-medlemskaber.

Refusionspolitikker for kanalmedlemskaber

• Du kan til enhver tid opsige et betalt kanalmedlemskab. Du bliver ikke debiteret igen, når du har opsagt medlemskabet. Du har stadig adgang til fryns indtil udgangen af din faktureringsperiode.
  • Du får ikke refunderet perioden mellem din opsigelse og datoen, hvor dit kanalmedlemskab officielt udløber.
  • Vi giver ikke refusioner eller kreditter for delvist forløbne faktureringsperioder.

Anmod om refusion for et YouTube-kanalmedlemskab

Hvis youtuberfryns eller andre funktioner ikke virker, kan du kontakte vores supportteam for at få hjælp.

Hvis du har tilmeldt dig via Apple, skal du kontakte Apples support for at anmode om en refusion af dit betalte kanalmedlemskab. Apples refusionspolitik gælder.

Hvis du bemærker en uautoriseret debitering for kanalmedlemskab på din konto, skal du rapportere den uautoriserede debitering.