Reembossaments d'abonaments al canal de YouTube

Obtén més informació sobre les polítiques de reembossaments i sol·licita el reembossament dels abonaments al canal que hagis comprat des del teu compte.

Obtenir el reembossament dels avantatges que ofereix un creador a YouTube

Vols obtenir un reembossament de YouTube Premium o Music Premium? Els abonaments al canal són diferents de les subscripcions a YouTube Premium i YouTube Music Premium.

Polítiques de reembossaments d'abonaments al canal

• Pots cancel·lar el teu abonament al canal en qualsevol moment. Un cop l'hagis cancel·lat, no se't tornarà a cobrar res. Continuaràs tenint accés als avantatges fins que finalitzi el cicle de facturació.
  • No se't reembossarà el que paguis durant el període de temps que va des del moment en què cancel·les l'abonament al canal fins al moment en què finalitza oficialment.
  • No efectuem reembossaments ni abonaments per períodes de facturació que no hagin acabat de transcórrer.

Sol·licitar el reembossament d'un abonament al canal de YouTube

Si els avantatges que ofereix el creador o altres funcions no funcionen, contacta amb el nostre equip d'assistència per obtenir ajuda.

Si et vas registrar a través d'Apple, hauràs de contactar amb l'equip d'assistència d'Apple per sol·licitar el reembossament de l'abonament al canal. S'aplicarà la política de reembossaments d'Apple.

Si detectes un càrrec no autoritzat d'un abonament al canal al teu compte, informa'n.