Terugbetalings vir YouTube-kanaallidmaatskappe

Kom meer te wete oor terugbetalingsbeleide en versoek ’n terugbetaling vir kanaallidmaatskappe wat jy met jou rekening gekoop het.

Kry ’n terugbetaling vir skepperbyvoordele in YouTube

Teken in op die YouTube Viewers-kanaal vir die jongste nuus, opdaterings en wenke.

Soek jy ’n YouTube Premium- of Music Premium-terugbetaling? Kanaallidmaatskappe verskil van YouTube Premium- en YouTube Music Premium-lidmaatskappe.

Kanaallidmaatskapterugbetalings

• Jy kan jou betaalde kanaallidmaatskap enige tyd kanselleer. Sodra jy kanselleer, sal betaling nie weer van jou gehef word nie. Jy sal steeds tot die einde van jou faktureringsiklus toegang tot die voordele hê.
  • Jy sal nie terugbetaal word vir die tydperk tussen wanneer jy kanselleer en wanneer jou kanaallidmaatskap amptelik eindig nie.
  • Ons gee nie terugbetalings of krediete vir faktureringtydperke wat gedeeltelik verstryk het nie.

Versoek ’n terugbetaling vir ’n YouTube Premium-lidmaatskap

As skeppervoordele of ander kenmerke nie werk nie, kan jy ons steundienste kontak vir hulp.

As jy deur Apple aangesluit het, moet jy Apple-steundienste kontak om ’n terugbetaling vir jou betaalde kanaallidmaatskappe te versoek. Apple se terugbetalingsbeleid sal van toepassing wees.

As jy ’n ongemagtigde kanaallidmaatskapheffing op jou rekening opmerk, moet jy die ongemagtigde heffing aangee.