Eskatu duzun orria ez dago erabilgarri zure hizkuntzan. Beste hizkuntza bat hauta dezakezu orriaren amaieran. Bestela, Google Chrome-ren itzultzeko eginbide integratua erabil dezakezu edozein webgune nahi duzun hizkuntzara itzultzeko berehala.

Reembolsos de Google Play Store

Con Facturación de Google Play, no puedes pausar tu suscripción, pero puedes cancelarla y volver a suscribirte en cualquier momento.

Ve a payments.google.com en un navegador Chrome para buscar nuevos cargos y entender cómo se te factura. Más información sobre las políticas de reembolsos de Google Play