Refusjon for filmer og programmer på YouTube

Finn ut mer om refusjonsretningslinjene, og be om refusjon for filmer og programmer du har kjøpt via kontoen din.

Be om refusjon for filmer eller TV-serier på YouTube

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for å få siste nytt, oppdateringer og tips.

Refusjonsretningslinjer for filmer og serier

Hvis videoer eller funksjoner knyttet til YouTube-kjøpet ditt ikke fungerer, kan du ha krav på refusjon. Hvis refusjonen innvilges, mister du tilgangen til det aktuelle innholdet, og du får pengene tilbake innenfor tidsvinduet for refusjon som er oppført her.

• Hvis du ikke har spilt av det aktuelle innholdet, kan du be om refusjon innen sju virkedager etter kjøpet.
  • Hvis du har kjøpt eller leid filmer og TV-programmer i YouTube-appen for Android, faktureres du via Google Play. Gå til payments.google.com for å se nye belastninger og hvordan du faktureres. Kjøp via Google Play er underlagt refusjonsretningslinjene​ for Google Play.

Be om refusjon for filmer og serier på YouTube

Hvis du har kjøpt en film eller serie via Google Play, må du be om refusjon via Play-butikken. Gå til payments.google.com for å se nye belastninger og hvordan du faktureres.

På datamaskin:

1. Gå til https://www.youtube.com/paid_memberships
  2. Klikk på Refusjon ved siden av varen du ønsker å få refundert.
  3. Klikk på Be om refusjon.

Hvis du faktureres av Google Play, blir du viderekoblet til et skjema med noen spørsmål om kjøpet ditt. Legg til de nødvendige opplysningene, og klikk på Bekreft for å sende inn forespørselen.

Når du har sendt inn forespørselen om refusjon, får du en bekreftelse per e-post.