Utilitzar les baixades intel·ligents amb YouTube Premium

Amb les baixades intel·ligents, s'afegeixen automàticament vídeos recomanats a la biblioteca perquè puguis veure'ls sense connexió. Mira vídeos siguis on siguis i descobreix contingut nou sense haver de fer cerques.

Un cop hagis activat les baixades intel·ligents i t'hagis connectat a una xarxa Wi‑Fi, es desaran vídeos nous a la teva biblioteca cada set dies. Les baixades s'aturaran si et desconnectes de la Wi‑Fi o si el dispositiu té poc d'emmagatzematge.

Activar les baixades intel·ligents

Des del compte de YouTube Premium amb què has iniciat la sessió:
  1. Obre l'aplicació YouTube.
  2. Ves a Biblioteca.
  3. Fes clic a Baixades Offline disabled.
  4. A Menú , selecciona Configuració.
  5. Commuta l'opció Baixades intel·ligents a activada .
Nota: per començar a baixar vídeos, el dispositiu ha d'estar connectat a Internet.

Desactivar les baixades intel·ligents

Des del compte de YouTube Premium amb què has iniciat la sessió:
  1. Obre l'aplicació YouTube.
  2. Ves a Biblioteca.
  3. Fes clic a Baixades Offline disabled.
  4. A Menú , selecciona Configuració.
  5. Commuta l'opció Baixades intel·ligents a desactivada .

Cercar i veure les baixades intel·ligents

Des del compte de YouTube Premium amb què has iniciat la sessió:
  1. Obre l'aplicació YouTube.
  2. Ves a Biblioteca.
  3. Fes clic a Baixades Offline disabled i, a continuació, Baixades intel·ligents.
Veuràs una llista de vídeos recomanats que s'hauran seleccionat i baixat en funció del teu historial de visualitzacions.

Suprimir un vídeo de les baixades intel·ligents

Hi ha dues maneres de suprimir baixades recomanades:
  1. A sota del reproductor de vídeo, toca Baixat El mode sense connexió s al costat del vídeo que vols suprimir.
  2. Fes clic a Suprimeix.
O
  1. Ves a Biblioteca i, a continuació, Baixades Offline disabled.
  2. Toca Menú al costat del vídeo que vols suprimir.
  3. Selecciona Suprimeix de les baixades.
Cada set dies es baixaran vídeos nous, que substituiran els baixats anteriorment.

Canviar la qualitat o la resolució de les baixades intel·ligents

Des del compte de YouTube Premium amb què has iniciat la sessió:
  1. Obre l'aplicació YouTube.
  2. Ves a Biblioteca.
  3. Fes clic a Baixades Offline disabled.
  4. A Menú , selecciona Configuració.
  5. Fes clic a Qualitat de la baixada.
  6. Selecciona l'opció de configuració de qualitat de la baixada que prefereixis d'entre les opcions que es mostren.