Gebruik Slimaflaaie met YouTube Premium

Met Slimaflaaie word aanbevole video's outomaties by jou biblioteek gevoeg om vanlyn te kyk. Kyk video's terwyl jy aan die beweeg is en ontdek nuwe inhoud sonder die beslommernis van soek.

Sodra jy Slimaflaaie aanskakel en aan wi-fi koppel, sal nuwe video's elke 7 dae by jou biblioteek gevoeg word. Aflaaie sal stop sodra jy van wi-fi ontkoppel, of as jou toestel se bergingspasie min raak.

Skakel slimaflaaie aan

Vanaf jou aangemelde YouTube Premium-rekening,
  1. Maak die YouTube-app oop.
  2. Tik op jou profielfoto .
  3. Tik op Aflaaie Vanlyn is gedeaktiveer.
  4. Kies Instellings op die kieslys ''.
  5. Skakel Slimaflaaie aan .
Let wel: Jou toestel moet aan die internet gekoppel wees om video's te begin aflaai.

Skakel Slimaflaaie af

Vanaf jou aangemelde YouTube Premium-rekening,
  1. Maak die YouTube-app oop.
  2. Tik op jou profielfoto .
  3. Tik op Aflaaie Vanlyn is gedeaktiveer.
  4. Kies Instellings op die kieslys ''.
  5. Skakel Slimaflaaie af .

Kry en kyk Slimaflaaie

Vanaf jou aangemelde YouTube Premium-rekening,
  1. Maak die YouTube-app oop.
  2. Tik op jou profielfoto .
  3. Tik op Aflaaie Vanlyn is gedeaktiveer en dan Slimaflaaie.
Jy sal ’n lys aanbeveelde video’s sien wat vir jou gekies en afgelaai is op grond van jou kykgeskiedenis.

Verwyder ’n video uit jou Slimaflaaie

Verwyder aanbeveelde video’s op een van twee maniere:
  1. Tik onder die videospeler op Afgelaai  langs die video wat jy wil verwyder.
  2. Klik op Vee uit.
Of
  1. Tik op jou profielfoto  en dan Aflaaie Vanlyn is gedeaktiveer.
  2. Tik op die Kieslys '' langs die video wat jy wil verwyder.
  3. Kies Vee van aflaaie af uit.
Nuwe video's sal elke 7 dae afgelaai word en die vorige afgelaaide video's sal vervang word.

Verander Slimaflaaie se gehalte/resolusie

Vanaf jou aangemelde YouTube Premium-rekening,
  1. Maak die YouTube-app oop.
  2. Tik op jou profielfoto .
  3. Tik op Aflaaie Vanlyn is gedeaktiveer.
  4. Kies Instellings op die kieslys ''.
  5. Tik op Aflaaigehalte.
  6. Kies jou voorkeurinstelling vir aflaaigehalte uit die opsies op die lys.

Pas jou berginginstellings aan

Vanaf jou aangemelde YouTube Premium-rekening,

1. Maak die YouTube-app oop en gaan na jou Instellings.
  2. Tik op Agtergrond en aflaaie en dan Slimaflaaie.
  3. Gaan na Berginggebruik en dan Gepasmaak.
  4. Gebruik die glyer om die hoeveelheid berging te kies wat jy wil hê jou toestel vir Slimaflaaie moet gebruik.