Titta på videor offline med YouTube Premium

Om YouTube Premium är tillgängligt på din plats kan du ladda ned och titta på videor på din mobila enhet. Du kan även ladda ned videor till datorn med webbläsarna Chrome, Edge, Firefox och Opera. Vi hoppas kunna tillhandahålla den här funktionen i flera webbläsare i framtiden.

Läs mer om hur du hanterar nedladdningsinställningarna för YouTube Premium eller registrerar dig för YouTube Premium.

Ladda ned videor och titta offline

Så här laddar du ned videor till din dator:

1. Öppna youtube.com från ditt YouTube Premium-konto.
  2. Öppna visningssidan för videon som du vill ladda ned.
  3. Klicka på Ladda ned under videon.

När videon har laddats ned visas nedladdningsikonen i svart under videon.

Om enhetens internetanslutning bryts när du laddar ned videor återupptas förloppet automatiskt när anslutningen återupprättas.

Visa nedladdade videor

Hitta och visa videor som du har laddat ned på datorn:

1. Öppna youtube.com från ditt Premium-konto.
  2. Klicka på Nedladdningar i menyn till vänster.

Ta bort enskilda videor från nedladdningarna

Det finns två sätt att ta bort videor du har laddat ned:

1. Under videospelaren trycker du på Nedladdad bredvid videon du vill ta bort.
  2. Klicka på Radera.

eller

1. Öppna sidan Nedladdningar .
  2. Tryck på Mer ” bredvid videon du till ta bort.
  3. Klicka på Ta bort från nedladdningar.
  4. Klicka på Ta bort i dialogrutan under Vill du ta bort alla nedladdningar?

Ta bort alla nedladdade videor

Så här kan du visa och ta bort videor du har laddat ned:

1. Välj Nedladdningar i menyn till vänster.
  2. Tryck på Nedladdningsinställningar följt av Ta bort alla nedladdningar.
  3. Klicka på Ta bort i dialogrutan under Vill du ta bort alla nedladdningar?

Uppdatera nedladdningsinställningar

Du kan ange standardkvaliteten för dina nedladdningar genom att öppna Inställningar följt av Nedladdningar följt av Nedladdningskvalitet.

Det kan ta längre tid för videor med högre kvalitet att visas offline. Sådana videor kan också ta mer plats på enheten.

Felsöka problem med att ladda ned videor

• Du kan spela upp nedladdade videor offline i upp till 29 dagar. Därefter måste du ansluta enheten till internet igen. Då kan appen kontrollera om ändringar gjorts i videon eller i dess tillgänglighetsinställningar. Om det inte längre går att spela upp videon offline tas den bort vid nästa synkronisering.
  • I vissa länder/regioner går det att spela upp innehållet i upp till 48 timmar utan internetanslutning. Du måste vara inloggad på ditt Premium-konto för att ladda ned videor. Videor som har lagts till i nedladdningarna kan spelas så länge du är inloggad på samma konto. Vissa funktioner kan bara användas när enheten är ansluten till wifi, till exempel kommentarer och gilla-markeringar. Läs mer om YouTube-videor offline.