Videoiden katsominen ilman nettiä YouTube Premiumilla

Jos YouTube Premium on saatavilla alueellasi, voit ladata videoita mobiililaitteellesi ja katsoa niitä suoraan laitteelta. Videoita voi ladata myös tietokoneelle Chrome-, Edge- ja Opera-selaimilla. Pyrimme tuomaan ominaisuuden muihin selaimiin myöhemmin.

Lue lisää YouTube Premiumin latausasetusten muuttamisesta tai YouTube Premiumin tilaamisesta.

Videoiden lataaminen offline-katselua varten

Videoiden lataaminen tietokoneelle:

1. Mene osoitteeseen youtube.com ja kirjaudu sisään YouTube Premium ‑tililläsi.
  2. Siirry ladattavan videon katselusivulle.
  3. Klikkaa videon alta Lataa .

Kun video on ladattu, videon alla oleva latauskuvake muuttuu mustaksi.

Jos laitteen internetyhteys katkeaa videoiden lataamisen aikana, lataus jatkuu automaattisesti, kun yhteys palaa.

Ladattujen videoiden katsominen

Näin voit etsiä ja katsella videoita, jotka olet ladannut tietokoneellesi:

1. Siirry osoitteeseen youtube.com ja kirjaudu sisään Premium-tililläsi.
  2. Klikkaa vasemmasta valikosta Lataukset .

Yksittäisten videoiden poistaminen latauksista

Voit poistaa ladattuja videoita kahdella tavalla:

1. Klikkaa videosoittimen alta Ladattu poistettavan videon vierestä.
  2. Valitse Poista.

Toinen tapa:

1. Siirry Lataukset-sivulle .
  2. Valitse poistettavan videon vierestä Lisää ".
  3. Klikkaa Poista latauksista.
  4. Klikkaa "Poistetaanko kaikki lataukset?" ‑kohdasta Poista.

Kaikkien ladattujen videoiden poistaminen

Voit etsiä ja poistaa lataamiasi videoita seuraavasti:

1. Valitse vasemmasta valikosta Lataukset.
  2. Valitse Latausasetukset ja sitten Poista kaikki lataukset.
  3. Klikkaa "Poistetaanko kaikki lataukset?" ‑kohdasta Poista.

Latausasetusten päivittäminen

Voit valita ladattavien tiedostojen oletuslaadun kohdasta Asetukset ja sitten Lataukset ja sitten Latauksen laatu.

Parempilaatuiset videot voivat kuluttaa enemmän dataa, siirtyä hitaammin Latauksiin ja viedä enemmän tilaa laitteella.

Ohjeita videolatausten ongelmiin

• Ladattuja videoita voi katsoa ilman nettiä enintään 29 päivän ajan. Sen jälkeen laite on yhdistettävä internetiin. Tällöin sovellus voi tarkistaa, onko videoon tai sen saatavuuteen tullut muutoksia. Jos video ei ole enää katsottavissa ilman nettiä, se poistetaan laitteelta seuraavan synkronoinnin yhteydessä.
  • Joillakin alueilla sisältöä voi katsoa jopa 48 tunnin ajan ilman internetyhteyttä. Videoiden lataamista varten pitää kirjautua Premium-tilille. Ladatut videot ovat katsottavissa tällä tilillä. Kommentointi, tykkäykset ja jotkin muut toiminnot ovat käytössä vain, kun laite on yhteydessä Wi-Fi-verkkoon. Katso lisätietoja YouTube-videoiden käytöstä ilman nettiä.