Kyk video's vanlyn met YouTube Premium

As YouTube Premium in jou ligging beskikbaar is, kan jy video’s op jou mobiele toestel aflaai en kyk. Jy kan ook met Chrome-, Edge-, Firefox- en Opera-blaaiers video’s op jou rekenaar aflaai. Ons hoop om hierdie kenmerk in die toekoms na ander blaaiers te bring.

Vind uit hoe om jou YouTube Premium-aflaai-instellings te bestuur of sluit aan by YouTube Premium om te begin.

Laai video’s af om vanlyn te kyk

Om video's op jou rekenaar af te laai:

1. Gaan na youtube.com van jou aangemelde YouTube Premiumrekening af.
  2. Gaan na die Kykbladsy van die video wat jy wil aflaai.
  3. Klik op Laai af onder die video.

Die aflaai-ikoon onder die video sal swart word nadat die video afgelaai is .

As jou toestel internetverbinding verloor terwyl jy video’s aflaai, sal jou vordering outomaties hervat word sodra jy weer aan die internet gekoppel is.

Bekyk afgelaaide video's

Om video's wat jy op jou rekenaar afgelaai het, te kry en kyk:

1. Gaan na youtube.com van jou aangemelde Premiumrekening af.
  2. Klik op Aflaaie op die linkerkieslys.

Verwyder individuele video's uit jou aflaaie

Jy kan video’s wat jy afgelaai het, op twee maniere verwyder:

1. Tik onder die videospeler op Afgelaai langs die video wat jy wil verwyder.
  2. Klik op Vee uit.

Of

1. Gaan na jou Aflaaie-bladsy .
  2. Kies Meer '' langs die video wat jy wil verwyder.
  3. Klik op Verwyder uit aflaaie.
  4. Klik op Vee uit in die dialoog onder "Vee alle aflaaie uit?"

Verwyder alle afgelaaide video's

Jy kan die video's wat jy afgelaai het, bekyk en uitvee deur die volgende stappe te volg:

1. Kies Aflaaie op die linkerkieslys.
  2. Tik op Aflaai-instellings en dan Vee alle aflaaie uit.
  3. Klik op Vee uit in die dialoog onder "Vee alle aflaaie uit?"

Dateer aflaai-instellings op

Stel die verstekgehalte van jou aflaaie deur na Instellings en dan Aflaaie en dan Aflaaigehalte te gaan.

Hoërgehaltevideo’s sal dalk meer data gebruik, langer neem om in die Aflaaie-afdeling gewys te word en meer spasie op jou toestel opneem.

Foutspoor probleme met die aflaai van video's

• Afgelaaide video's kan vir tot 29 dae vanlyn gespeel word. Jy sal hierna weer jou toestel aan die internet moet koppel. Herkoppeling sal die app laat kontroleer vir veranderinge aan die video of die beskikbaarheid daarvan. As 'n video nie meer vir vanlyn terugspeel beskikbaar is nie, sal dit tydens die volgende sinkronisering van jou toestel verwyder word.
  • In sommige lande/streke kan inhoud vir tot 48 uur sonder ’n internetverbinding gespeel word. Jy moet by jou Premiumrekening aangemeld wees om video's te kan aflaai. Video's wat by jou aflaaie gevoeg word, kan gespeel word terwyl jy met dieselfde rekening aangemeld is. Sommige kenmerke soos opmerkings en opduime is slegs beskikbaar wanneer jou toestel aan ’n wi-fi-netwerk gekoppel is. Kom meer te wete oor YouTube se vanlyn video's.