Forstå Research-statistikken

Med den nye Research-fanen i YouTube Analytics kan du finne ut hva seerne – både dine egne og generelt på YouTube – søker etter. Statistikken på Research-fanen kan gi deg ideer til videoer seerne kan være interessert i.

Gå til Research-fanen

1. Logg på YouTube Studio.
  2. Velg Analytics på menyen til venstre.
  3. Klikk på Research-fanen.
  4. Skriv inn en søketerm i søkefeltet for å komme i gang. For å lagre en søketerm klikker du på Lagre.

Når du har skrevet inn en søketerm, kan du se seeraktiviteten knyttet til det aktuelle emnet:

• Nylig seeraktivitet: Her ser du hvor populært emnet er blant seerne dine.
  • Søkt på YouTube: Her ser du populære søk på emnet fra seere på YouTube generelt.
  • Sett på YouTube: Her ser du populære videoer om emnet sett av seere på YouTube generelt.

Merk: For øyeblikket er denne statistikken begrenset til søk på engelsk fra seere i USA, Storbritannia, India, Australia og Canada.

Dette ser du på Research-fanene

Søk på YouTube generelt

På denne fanen ser du de mest relaterte søkene til en søketerm i løpet av de siste 28 dagene. Dette er søkene til seere på YouTube generelt, og ikke bare seerne dine.

• Ved siden av hver søketerm er det et nivå som indikerer populariteten til termen: lav, middels eller høy.
  • Ved siden av enkelte søketermer er det en etikett der det står Innholdshull. Finn ut mer om innholdshull.
  • For å få mer spesifikke data kan du filtrere resultatene etter innholdshull, geografi eller språk.

Merk: Hvis det ikke vises noen søkeresultater, skyldes det at det ikke finnes nok data til å beregne seernes interesser.

Søkene til seerne dine

På denne fanen ser du toppsøkene fra seerne dine og seere på lignende kanaler de siste 28 dagene.

• Ved siden av hver søketerm er det en rangering av søkevolum som indikerer populariteten til termen: lav, middels eller høy.
  • Ved siden av enkelte søketermer ser du etiketten Innholdshull. Finn ut mer om innholdshull.
  • For å få mer spesifikke data kan du filtrere resultatene etter innholdshull, geografi eller språk.

Merk: Hvis det ikke vises noen søkeresultater, skyldes det at det ikke finnes nok data til å beregne seernes interesser.

Lagret

På denne fanen kan du se søketermene du har lagret. For å gå til Google Søketrender eller slette eller rapportere en søketerm, klikk på Mer ».

Se og lær om søkestatistikk

Du kan finne ut mer om søkestatistikk på datamaskin ved å se på denne videoen fra YouTube-kanalen for skapere.

Understand Search Insights: Research Tab in YouTube Analytics