Entendre les estadístiques de recerca

Per explorar el que cerquen el teu públic i els espectadors de tot YouTube, pots fer servir la pestanya Recerca a YouTube Analytics. Les estadístiques de la pestanya Recerca et poden ajudar a pensar en idees de vídeos que els espectadors potser volen veure.

Consultar la pestanya Recerca

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Analítiques.
  3. Fes clic a la pestanya Recerca.
  4. Per començar, introdueix un terme de cerca a la barra de cerca. Per desar un terme de cerca, fes clic a Desa.

Després d'introduir un terme de cerca, pots veure l'activitat dels espectadors relacionada amb el tema:

• Activitat recent del públic: mostra la popularitat del tema entre el teu públic.
  • Cercat a YouTube: mostra les cerques populars que han fet els espectadors en tot YouTube sobre el tema.
  • Mirat a YouTube: mostra els vídeos populars que han mirat els espectadors en tot YouTube sobre el tema.

Nota: de moment, les estadístiques estan limitades a les consultes de cerca en anglès fetes per espectadors d'Austràlia, el Canadà, els Estats Units, l'Índia i el Regne Unit.

Què mostren les pestanyes de recerca

Cerques de tot YouTube

Aquesta pestanya mostra les cerques principals relacionades amb un terme de cerca durant els 28 darrers dies. Els espectadors de tot YouTube, no només el teu públic, fan aquestes cerques.

• Al costat de cada terme de cerca, hi ha un nivell que descriu la popularitat del terme: baix, mitjà o alt.
  • Al costat d'alguns termes de cerca, hi ha una etiqueta que diu Buit de contingut. Obtén més informació sobre els buits de contingut.
  • Per obtenir dades més específiques, pots filtrar els resultats per buits de contingut, àrea geogràfica o idioma.

Nota: si no hi ha cap resultat de cerca, vol dir que no hi ha prou dades per fer una estimació de l'interès del teu públic.

Cerques dels espectadors

Aquesta pestanya mostra les cerques principals que el teu públic i els espectadors de canals similars han fet durant els 28 darrers dies.

• Al costat de cada terme de cerca, hi ha una classificació del volum de cerques que descriu la popularitat del terme: baixa, mitjana o alta.
  • Al costat d'alguns termes de cerca, hi ha una etiqueta que diu Buit de contingut. Obtén més informació sobre els buits de contingut.
  • Per obtenir dades més específiques, pots filtrar els resultats per buits de contingut, àrea geogràfica o idioma.

Nota: si no hi ha cap resultat de cerca, vol dir que no hi ha prou dades per fer una estimació de l'interès del teu públic.

Desats

Aquesta pestanya et permet veure els termes de cerca que has desat. Per anar a Google Trends, deixar de desar un terme de cerca o per informar-ne, fes clic a Més ''.

Informació sobre les estadístiques de cerca

Per obtenir més informació sobre les estadístiques de cerca a l'ordinador, dona una ullada al vídeo següent del canal YouTube Creators.

Understand Search Insights: Research Tab in YouTube Analytics