Verstaan navorsinginsigte

Jy kan die Navorsing-oortjie in YouTube Analytics gebruik om te verken waarna jou gehoor en kykers oral op YouTube soek. Die insigte uit die Navorsing-oortjie kan jou help om te dink aan idees vir video’s wat kykers dalk sal wil kyk.

Bekyk die navorsingoortjie

YouTube Studio-app vir Android

1. Maak die YouTube Studio-app oop.
  2. Tik op Analytics op die onderste kieslys.
  3. Tik op die Navorsing-oortjie.
  4. Voer ’n soekterm by die soekbalk in om te begin. Tik op Stoor  om ’n soekterm te stoor.

Nadat jy ’n soekterm ingevoer of daarop getik het, kan jy kykeraktiwiteit wat met daardie onderwerp verband hou, bekyk:

• Jou gehooraktiwiteit: Wys hoe gewild die onderwerp onder jou gehoor is.
  • Gesoek volgens YouTube-kykers: Wys gewilde soektogte wat kykers oral op YouTube vir die onderwerp uitgevoer het.
  • Gekyk deur YouTube-kykers: Wys gewilde video’s oor die onderwerp wat deur kykers oral op YouTube gekyk is.

Let wel: Insigte is tans beperk tot soeknavrae in Engels van kykers in die Verenigde State, Verenigde Koninkryk, Indië, Australië en Kanada.

Wat die navorsingkaart wys

Topsoektogte

Hierdie kaart wys die topsoektogte gegrond op jou gehoor en wat jy in die afgelope 28 dae gestoor het. Daar is bo sommige soekterme ’n etiket wat Inhoudgaping sê. Kom meer te wete oor inhoudgapings.

Onlangse video's wat verband hou met

Hierdie kaart wys video's wat verband hou met onderwerpe wat jou gehoor in die afgelope 28 dae gekyk het, en jou gestoorde soektogte.

Inhoudgapings wat verband hou met

Hierdie kaart wys inhoudgapings wat verband hou met die onderwerpe wat jou gehoor in die afgelope 28 dae gekyk het, en jou gestoorde soektogte. Kom meer te wete oor inhoudgapings.

Inhoudgapings vir Kortvideo’s

Hierdie kaart wys inhoudgapings waar kykers dalk na meer relevante of Kortvideo’s van hoër gehalte soek. Kom meer te wete oor inhoudgapings.