Verstaan navorsinginsigte

Jy kan die Navorsing-oortjie in YouTube Analytics gebruik om te verken waarna jou gehoor en kykers oral op YouTube soek. Die insigte uit die Navorsing-oortjie kan jou help om te dink aan idees vir video’s wat kykers dalk sal wil kyk.

Bekyk die navorsingoortjie

1. Meld aan by YouTube Studio.
  2. Kies Analytics op die linkerkieslys.
  3. Klik die Navorsing-oortjie.
  4. Voer ’n soekterm by die soekbalk in om te begin. Klik Stoor om ’n soekterm te stoor.

Nadat jy ’n soekterm ingevoer het, kan jy kykeraktiwiteit wat met daardie onderwerp verband hou, bekyk:

• Onlangse gehooraktiwiteit: Wys hoe gewild die onderwerp onder jou gehoor is.
  • Gesoek op YouTube: Wys gewilde soektogte oor die onderwerp deur kykers oral op YouTube.
  • Gekyk op YouTube: Wys gewilde video’s oor die onderwerp wat deur kykers oral op YouTube gekyk is.

Let wel: Insigte is tans beperk tot soeknavrae in Engels van kykers in die Verenigde State, Verenigde Koninkryk, Indië, Australië en Kanada.

Wat die navorsingoortjies wys

Soektogte op YouTube

Hierdie oortjie wys die top- verwante soektogte vir ’n soekterm in die afgelope 28 dae. Kykers oral op YouTube, nie net jou gehoor nie, voer hierdie soektogte uit.

• Langs elke soekterm is daar ’n vlak wat beskryf hoe gewild die term is: laag, medium of hoog.
  • Daar is langs sommige soekterme ’n etiket wat Inhoudgaping sê. Kom meer te wete oor inhoudgapings.
  • Om data te kry wat meer spesifiek is, kan jy die resultate volgens inhoudgapings, geografie of taal filtreer.

Let wel: As daar nog geen soekresultate is nie, is dit omdat daar nie genoeg data is om jou gehoor se belangstelling te skat nie.

Jou kykers se soektogte

Hierdie oortjie wys die topsoektogte wat jou gehoor en kykers van soortgelyke kanale in die afgelope 28 dae uitgevoer het.

• Langs elke soekterm is daar ’n soekvolumegradering wat beskryf hoe gewild die term is: laag, medium of hoog.
  • Daar is langs sommige soekterme ’n etiket wat Inhoudgaping sê. Kom meer te wete oor inhoudgapings.
  • Om data te kry wat meer spesifiek is, kan jy die resultate volgens inhoudgapings, geografie of taal filtreer.

Let wel: As daar nog geen soekresultate is nie, is dit omdat daar nie genoeg data is om jou gehoor se belangstelling te skat nie.

Gestoor

Hierdie oortjie maak dit vir jou moontlik om jou gestoorde soekterme te bekyk. Om te gaan na Google Neigings, ’n soekterm te ontstoor, of ’n soekterm aan te gee, kan jy Meer '' klik.

Kyk en kom meer te wete oor soektoginsigte

Kyk na die volgende video van die YouTube Creators-kanaal af om meer te wete te kom oor soektoginsigte op die rekenaar.

Understand Search Insights: Research Tab in YouTube Analytics