YouTube Premium- en Music Premium-updates en -promoties

Lees dit artikel om op de hoogte te blijven van de nieuwste promotie-aanbiedingen en updates van je YouTube Premium- of YouTube Music Premium-lidmaatschap. Hier vind je meer informatie over YouTube (met advertenties).

Nieuwste updates

Updates van de afgelopen 2 weken

• YouTube Premium en YouTube Music Premium zijn beschikbaar in nieuwe landen en regio's: YouTube Premium en YouTube Music Premium zijn nu beschikbaar voor gebruikers in Azerbeidzjan, Jamaica, Kazachstan, Libië, Marokko, Réunion, Tanzania, Oeganda, Jemen en Zimbabwe. Met Premium kun je onder andere YouTube kijken zonder advertenties, onbeperkt muziek afspelen in de YouTube Music-app en video's offline opslaan. Met Music Premium luister je naar muziek zonder advertenties, offline en met het scherm uit in de YouTube Music-app. Meld je aan voor Premium of Music Premium en ontdek meer over Premium-voordelen en Music Premium-voordelen.

Vorige updates

Updates van de afgelopen 6 maanden

December 2023

• Update van lidmaatschapsprijzen in Zuid-Korea: Vanaf 8 december 2023 (KST) verhogen we de prijzen van YouTube Premium en YouTube Music Premium. We nemen dit soort beslissingen niet zomaar. Met deze wijziging kunnen we Premium blijven verbeteren en je favoriete creators en artiesten op YouTube blijven ondersteunen. Bestaande leden betalen het nieuwe maandelijkse tarief vanaf hun volgende betaalcyclus. Als je wilt weten wat je huidige prijs is of hoe je wordt gefactureerd, ga je in je account naar de pagina Aankopen en lidmaatschappen. Meer informatie over deze prijswijziging vind je hier.
  • YouTube Premium en YouTube Music Premium beschikbaar in nieuwe landen/regio's: YouTube Premium en YouTube Music Premium zijn nu beschikbaar voor gebruikers in Algerije, Cambodja, Georgië, Ghana, Irak, Jordanië, Kenia, Laos, Tunesië en Senegal. Met Premium kun je onder andere YouTube kijken zonder advertenties, onbeperkt muziek afspelen in de YouTube Music-app en video's offline opslaan. Met Music Premium kun je zonder advertenties, offline en met het scherm uit naar muziek luisteren. Meld je aan voor Premium of Music Premium en ontdek meer informatie over Premium-voordelen en Music Premium-voordelen.

November 2023

• Ontdek onze nieuwste Premium-functies: Van vroege toegang tot experimentele AI-gestuurde functies en meer controle over je kijkbeleving tot video's zonder advertenties, offline en op de achtergrond afspelen en zonder onderbrekingen muziek luisteren. Dit zijn een aantal van onze nieuwste Premium-functies voor professionele gebruikers, inclusief nieuwe updates die je vandaag kunt uitproberen. Lees er meer over in onze blog.
  • Update van lidmaatschapsprijzen in Argentinië, Australië, Chili, Duitsland, Oostenrijk, Polen en Turkije: Op 1 november 2023 verhogen we de prijzen van individuele, gezins- en studentenabonnementen op YouTube Premium en YouTube Music Premium. In Duitsland en Turkije verhogen we ook de prijzen van jaarabonnementen. We nemen dit soort beslissingen niet zomaar. Door deze wijziging kunnen we Premium en Music Premium blijven verbeteren en de creators en artiesten waar je naar kijkt en luistert op YouTube blijven ondersteunen. Bestaande leden betalen het nieuwe maandelijkse tarief vanaf hun volgende betaalcyclus. Als je wilt weten wat je huidige prijs is of hoe je wordt gefactureerd, ga je in je account naar de pagina Aankopen en lidmaatschappen. Meer informatie over prijswijzigingen voor betaalde YouTube-producten vind je hier.

Oktober 2023

• Luisteren naar YouTube Music op HomePod en Fitbit: Als je lid bent van YouTube Music Premium of YouTube Premium, kun je gedownloade muziek en podcasts luisteren op ondersteunde Fitbits en Apple HomePods. Meer informatie

September 2023

• Luisteren naar podcasts in YouTube Music: Als je in Europa, het Midden-Oosten of Afrika bent, kun je nu naar podcasts luisteren in de YouTube Music-app. Zoek naar podcasts die je leuk vindt en luister ernaar op de achtergrond, wat je lidmaatschapsstatus ook is. Meer informatie over hoe je podcasts vindt in YouTube Music
  • Luisteren naar podcasts in YouTube Music: Als je in Canada, Latijns-Amerika, Azië of op eilanden in de Stille Oceaan bent, kun je nu naar podcasts luisteren in de YouTube Music-app. Zoek naar podcasts die je leuk vindt en luister ernaar op de achtergrond, wat je lidmaatschapsstatus ook is. Meer informatie over hoe je podcasts vindt in YouTube Music
  • Video's in 1080p Premium kijken: Met YouTube Premium kun je video's in 1080p Premium bekijken op je computer, tv en mobiele apparaten. Meer informatie over hoe je de kwaliteit van je video wijzigt, vind je hier.

Juli 2023

YouTube Premium is beschikbaar in nieuwe landen en regio's: YouTube Premium is nu beschikbaar voor gebruikers in Bangladesh, Nepal, Pakistan en Sri Lanka. Met Premium kun je onder andere YouTube kijken zonder advertenties, onbeperkt muziek afspelen in de YouTube Music-app en video's offline opslaan. Meld je aan voor YouTube Premium of ontdek meer informatie over Premium-voordelen.

April 2023