YouTube Premium- og Music Premium-opdateringer og -kampagner

Brug denne artikel til at holde dig orienteret om de seneste kampagnetilbud og opdateringer vedrørende dit YouTube Premium- eller YouTube Music Premium-medlemskab. Få flere oplysninger om YouTube (med annoncer) her.

Seneste opdateringer

Opdateringer fra de seneste 2 uger

• YouTube Premium og YouTube Music Premium er tilgængelige i nye lande/regioner: YouTube Premium og YouTube Music Premium er nu tilgængelige for brugere i Aserbajdsjan, Jamaica, Kasakhstan, Libyen, Marokko, Réunion, Tanzania, Uganda, Yemen og Zimbabwe. Med Premium kan du se YouTube uden annoncer, lytte til ubegrænset musik i YouTube Music-appen, gemme videoer offline og meget mere. Med Music Premium kan du lytte til musik uden annoncer, offline og med skærmen slukket i YouTube Music-appen. Tilmeld dig Premium eller Music Premium, og få flere oplysninger om Premium-fordele og Music Premium-fordele.

Tidligere opdateringer

Opdateringer fra de seneste 6 måneder

December 2023

• Opdatering af priserne på medlemskab i Sydkorea: Fra og med den 8. december 2023 stiger priserne på YouTube Premium og YouTube Music Premium. Vi træffer kun beslutninger af denne art efter grundige overvejelser, og opdateringen giver os mulighed for at fortsætte med at forbedre Premium og støtte de youtubere og kunstnere, du ser på YouTube. Eksisterende medlemmer kan se deres nye månedlige pris i deres næste faktureringsperiode. Du kan se din nuværende pris eller få indblik i, hvordan du bliver faktureret, ved at gå til siden Køb og medlemskaber fra din konto. Få flere oplysninger om prisændringen her.
  • YouTube Premium og YouTube Music Premium er tilgængelige i nye lande/regioner: YouTube Premium og YouTube Music Premium er nu tilgængelige for brugere i Algeriet, Cambodja, Georgien, Ghana, Irak, Jordan, Kenya, Laos, Senegal og Tunesien. Med Premium kan du se YouTube uden annoncer, lytte til ubegrænset musik i YouTube Music-appen, gemme videoer offline og meget mere. Med Music Premium kan du lytte til musik uden annoncer, offline og med skærmen slukket. Tilmeld dig Premium eller Music Premium, og få flere oplysninger om Premium-fordele og Music Premium-fordele.

November 2023

• Se vores nyeste Premium-funktioner: Her er nogle af vores nyeste Premium-funktioner til ekspertbrugere, f.eks. tidlig adgang til AI-baserede eksperimentelle funktioner, mere kontrol over din seeroplevelse, afspilning uden annoncer, offline og i baggrunden samt en lytteoplevelse uden afbrydelser. Der er også nogle nye opdateringer, som du kan prøve med det samme. Læs mere om det i vores blog.
  • Opdatering af priserne på medlemskab i Argentina, Australien, Chile, Polen, Tyrkiet, Tyskland og Østrig: Fra og med den 1. november 2023 stiger priserne på YouTube Premium og YouTube Music Premium for individuelle abonnementer, familieabonnementer og studieabonnementer. I Tyskland og Tyrkiet hæver vi også priserne på årsabonnementer. Vi træffer kun beslutninger af denne art efter grundige overvejelser, og opdateringen giver os mulighed for at fortsætte med at forbedre Premium og Music Premium og støtte de youtubere og kunstnere, du ser og lytter til på YouTube. Eksisterende medlemmer kan se deres nye månedlige pris i deres næste faktureringsperiode. Du kan se din nuværende pris eller få indblik i, hvordan du bliver faktureret, ved at gå til siden Køb og medlemskaber fra din konto. Få flere oplysninger om prisændringer for YouTubes betalingsprodukter her.

Oktober 2023

• Lyt til YouTube Music på HomePod og Fitbit: Hvis du er YouTube Music Premium- eller YouTube Premium-medlem, kan du lytte til downloadet musik og downloadede podcasts på understøttede Fitbit-enheder og Apple HomePods. Få flere oplysninger.

September 2023

• Lyt til podcasts i YouTube Music: Hvis du er i Europa, Mellemøsten eller Afrika, er podcasts nu tilgængelige i YouTube Music-appen. Find dine yndlingspodcasts, og lyt til dem i baggrunden uanset medlemskabsstatus. Se, hvordan du finder podcasts i YouTube Music.
  • Lyt til podcasts i YouTube Music: Hvis du befinder dig i Canada, Latinamerika, Asien eller Stillehavsøerne, er podcasts nu tilgængelige i YouTube Music-appen. Find dine yndlingspodcasts, og lyt til dem i baggrunden uanset medlemskabsstatus. Se, hvordan du finder podcasts i YouTube Music.
  • Se videoer i 1080p Premium: Med YouTube Premium kan du se videoer i 1080p Premium på computere, tv og mobilenheder. Få flere oplysninger om, hvordan du ændrer kvaliteten af din video, her.

Juli 2023

YouTube Premium er tilgængeligt i nye lande/regioner: YouTube Premium er nu tilgængeligt for brugere i Bangladesh, Nepal, Pakistan og Sri Lanka. Med Premium kan du se YouTube uden annoncer, lytte til ubegrænset musik i YouTube Music-appen, gemme videoer offline og meget mere. Tilmeld dig YouTube Premium, eller få flere oplysninger om Premium-fordele.

April 2023

• Lyt til podcasts i YouTube Music: Hvis du befinder dig i USA, er podcasts nu tilgængelige i YouTube Music-appen. Find dine yndlingspodcasts, og lyt til dem i baggrunden uanset medlemskabsstatus. Se, hvordan du finder podcasts i YouTube Music.