Pausa eller återuppta ditt Premium-medlemskap

YouTube Premium- och YouTube Music Premium-prenumeranter kan pausa, återuppta eller avbryta när som helst under betalmedlemskapet.

Tryck på knappen nedan om du vill visa och hantera betalmedlemskapet. Följ sedan anvisningarna i den här artikeln om du vill pausa eller återuppta ett YouTube Premium- eller YouTube Music Premium-medlemskap.

Obs! Det går inte att pausa årsprenumerationer. Du kan inte pausa och återuppta ditt betalmedlemskap om du faktureras via Apple.

Pausa ditt medlemskap

PAUSA NU

1. Besök youtube.com/paid_memberships.
  2. Klicka på Hantera medlemskap.
  3. Klicka på Inaktivera.
  4. Klicka på Pausa i stället.
  5. Välj hur många månader du vill pausa ditt medlemskap med reglaget och tryck sedan på Pausa medlemskap.

När du pausar ditt medlemskap:

• Du kan välja hur länge pausen ska gälla, från en till sex månader.
  • Ditt medlemskap pausas efter att din aktuella faktureringsperiod upphör.
  • Medan ditt medlemskap är pausat har du (och eventuella familjemedlemmar på din prenumeration) inte tillgång till några förmåner i YouTube Premium eller YouTube Music Premium.
  • Du kan när som helst avbryta ditt medlemskap under pausperioden.
  • Om du har en YouTube Premium-prenumeration får du behålla alla videor eller all musik du har laddat ned. Du kommer inte åt dem förrän du har återupptagit ditt medlemskap.
  • Om du har en YouTube Music Premium-prenumeration får du behålla all musik du har laddat ned. Du kommer inte åt den förrän du har återupptagit ditt medlemskap.
  • När pausperioden löper ut debiteras du automatiskt din normala månadsavgift för nästa prenumerationsmånad. Om prenumerationspriset ändrades medan medlemskapet var pausat debiteras du det gamla priset en gång innan du börjar debiteras det nya priset. Vi meddelar dig via e-post minst 30 dagar före en prishöjning i ditt land/territorium.
  • Du kan avsluta pausen och återuppta ditt medlemskap när som helst innan pausperioden är planerad att upphöra genom att besöka YouTube.

Så här återupptar du medlemskapet

ÅTERUPPTA NU

1. Besök youtube.com/paid_memberships.
  2. Klicka på Hantera medlemskap.
  3. Klicka på Återuppta.
  4. Klicka på Återuppta igen.

Om du får YouTube Premium via en prenumeration på Pixel Pass kan du läsa mer om hur du hanterar ditt konto här.
Obs! Från och med 2022 får nya YouTube Premium- och Music Premium-prenumeranter som registrerade sig på Android sina fakturor via Google Play. Befintliga prenumeranter påverkas inte av den här ändringen. På payments.google.com kan du se de senaste debiteringarna och kontrollera hur du faktureras. Om du vill begära en återbetalning för ett köp på Google Play följer du anvisningarna här.