Sett Premium-abonnementet ditt på pause, eller gjenoppta det

YouTube Premium- og YouTube Music Premium-abonnenter kan si opp, gjenoppta eller sette det betalte abonnementet sitt på pause når som helst.

Trykk på knappen nedenfor for å se og administrere det betalte abonnementet ditt. Følg trinnene i denne artikkelen for å sette et YouTube Premium- eller YouTube Music Premium-abonnement på pause eller gjenoppta det.

Merk: Årsabonnementer kan ikke settes på pause. Brukere som faktureres via Apple, kan ikke sette det betalte abonnementet sitt på pause og gjenoppta det.

Slik setter du abonnementet ditt på pause

SETT PÅ PAUSE NÅ

1. Gå til youtube.com/paid_memberships.
  2. Klikk på Administrer abonnementet.​
  3. Klikk på Deaktiver.
  4. Klikk på Sett på pause.
  5. Bruk glidebryteren til å angi hvor mange måneder abonnementet ditt skal stå på pause, og trykk på Sett abonnementet på pause.

Når du setter abonnementet ditt på pause:

• Du kan velge hvor lenge abonnementet skal stå på pause – fra én til seks måneder.
  • Abonnementet ditt settes på pause når den inneværende faktureringssyklusen er over.
  • Når abonnementet er satt på pause, mister du (og eventuelle familiemedlemmer som bruker abonnementet ditt) tilgangen til alle YouTube Premium- og YouTube Music Premium-fordelene.
  • Du kan når som helst si opp abonnementet mens det er satt på pause.
  • Hvis du har et YouTube Premium-abonnement, blir eventuelle nedlastede videoer eller sanger tilbakeholdt. Du får ikke tilgang til dem før du gjenopptar abonnementet.
  • Hvis du har et YouTube Music Premium-abonnement, blir eventuell nedlastet musikk tilbakeholdt. Du får ikke tilgang til den før du gjenopptar abonnementet.
  • Når pausen er over, belastes du som vanlig for en ny måned med abonnement. Hvis prisen for abonnementet ble endret mens det var satt på pause, blir du belastet den gamle prisen én gang før abonnementet overføres til den nye prisen. Vi varsler deg via e-post minst 30 dager i forkant av prisøkninger i landet eller området ditt.
  • Du kan når som helst avbryte pausen og gjenoppta abonnementet ved å gå til YouTube.

Slik gjenopptar du abonnementet ditt

GJENOPPTA NÅ

1. Gå til youtube.com/paid_memberships.
  2. Klikk på Administrer abonnementet.
  3. Klikk på Gjenoppta.
  4. Klikk på Gjenoppta igjen.

Hvis du har tilgang til YouTube Premium via et abonnement på Pixel Pass, kan du gå hit for å finne ut mer om hvordan du administrerer kontoen din.
Fra og med 2022 blir nye YouTube Premium- og Music Premium-abonnenter som registrerer seg via Android, fakturert via Google Play. Brukere som abonnerer fra før, påvirkes ikke av denne endringen. Du kan gå til payments.google.com for å se nylige belastninger og sjekke hvordan du blir fakturert. For å be om refusjon for et Google Play-kjøp følger du denne fremgangsmåten.