Sæt dit Premium-medlemskab på pause, eller genoptag det

YouTube Premium- og YouTube Music Premium-abonnenter kan til enhver tid i løbet af deres betalte medlemskab opsige det, sætte det på pause eller genoptage det.

Tryk på knappen nedenfor for at se og administrere dit betalte medlemskab. Følg derefter vejledningen i denne artikel for at sætte dit YouTube Premium- eller YouTube Music Premium-medlemskab på pause eller genoptage det.

Bemærk! Årsabonnementer kan ikke sættes på pause. Muligheden for at sætte dit betalte medlemskab på pause og genoptage det er ikke tilgængelig for brugere, der faktureres via Apple.

Sådan sætter du dit medlemskab på pause

SÆT PÅ PAUSE NU

1. Gå til youtube.com/paid_memberships.
  2. Klik på Administrer medlemskab.​
  3. Klik på Deaktiver.
  4. Klik på Sæt på pause.
  5. Vælg det antal måneder, du vil sætte dit medlemskab på pause, ved at bruge skyderen, og tryk derefter på Sæt medlemskab på pause.

Når du sætter dit medlemskab på pause:

• Du kan vælge en pause på 1 til 6 måneder.
  • Dit medlemskab sættes på pause, når din aktuelle faktureringsperiode slutter.
  • Mens dit medlemskab er sat på pause, vil du (og familiemedlemmer tilknyttet dit abonnement) ikke have adgang til fordelene ved YouTube Premium og YouTube Music Premium.
  • Mens dit medlemskab er sat på pause, kan du til enhver tid opsige det.
  • Hvis du har et YouTube Premium-abonnement, vil videoer og musik, du har downloadet, blive gemt. Du vil ikke kunne få adgang til dem, før du genoptager dit medlemskab.
  • Hvis du har et YouTube Music Premium-abonnement, vil musik, du har downloadet, blive gemt. Du vil ikke kunne få adgang til det, før du genoptager dit medlemskab.
  • Når pauseperioden udløber, bliver du automatisk debiteret for den næste måned af din tjeneste til din normale månedlige pris. Hvis prisen på dit abonnement har ændret sig, mens dit medlemskab var sat på pause, bliver du debiteret den gamle pris én gang, før du skifter til den nye pris. Vi giver dig besked via mail mindst 30 dage forud for en prisstigning i dit land/territorium.
  • Du kan til enhver tid annullere pausen og genoptage dit medlemskab ved at gå til YouTube.

Sådan genoptager du dit medlemskab

GENOPTAG NU

1. Gå til youtube.com/paid_memberships.
  2. Klik på Administrer medlemskab.
  3. Klik på Genoptag.
  4. Klik på Genoptag igen.

Bemærk! Hvis du har YouTube Premium via et abonnement på Pixel Pass, kan du få flere oplysninger om, hvordan du administrerer din konto.
Bemærk! Fra og med 2022 bliver nye YouTube Premium- og Music Premium-abonnenter, som har tilmeldt sig via Android, faktureret via Google Play. Eksisterende abonnenter påvirkes ikke af denne ændring. Du kan gå til payments.google.com for at se nylige debiteringer og tjekke, hvordan du bliver faktureret. Hvis du vil anmode om en refusion for et Google Play-køb, skal du følge vejledningen her.