Posar en pausa o reprendre una subscripció a Premium

Els subscriptors de YouTube Premium i YouTube Music Premium poden posar en pausa, reprendre o cancel·lar la subscripció de pagament en qualsevol moment.

Toca el botó següent per veure i gestionar la teva subscripció de pagament. A continuació, segueix els passos que s'indiquen en aquest article per posar en pausa o reprendre una subscripció a YouTube Premium o YouTube Music Premium.

Nota: els plans anuals no es poden posar en pausa. L'opció de posar en pausa o reprendre la subscripció de pagament no està disponible per als usuaris a qui es factura a través d'Apple.

Com es pot posar en pausa una subscripció

POSA EN PAUSA ARA

1. Ves a youtube.com/paid_memberships.
  2. Fes clic a Gestiona la subscripció.
  3. Fes clic a Desactiva.
  4. Fes clic a Posa en pausa.
  5. Selecciona quants mesos vols posar en pausa la subscripció mitjançant el control lliscant i, a continuació, toca Posa en pausa la subscripció.

Quan poses en pausa la subscripció:

• Pots triar el temps durant el qual vols posar en pausa la subscripció (entre 1 i 6 mesos).
  • La subscripció es posarà en pausa quan finalitzi el cicle de facturació actual.
  • Mentre estigui pausada, ni tu ni cap membre de la família inclòs al pla podreu accedir als avantatges de YouTube Premium o YouTube Music Premium.
  • Pots cancel·lar la subscripció en qualsevol moment mentre estigui pausada.
  • Si tens una subscripció a YouTube Premium, conservaràs els vídeos i la música que hagis baixat, però no hi podràs accedir fins que no reprenguis la subscripció.
  • Si tens una subscripció a YouTube Music Premium, conservaràs la música que hagis baixat, però no hi podràs accedir fins que no reprenguis la subscripció.
  • Quan finalitzi el període de pausa, se't cobrarà automàticament el mes següent, en funció del preu mensual habitual. Si el preu del pla ha canviat mentre la subscripció estava en pausa, se't cobrarà la tarifa anterior una vegada abans de canviar al preu nou. T'enviarem una notificació per correu electrònic com a mínim 30 dies abans de l'increment de preu al teu país o territori.
  • Pots reprendre la subscripció en qualsevol moment abans de la data prevista. Per fer-ho, accedeix a YouTube.

Com es pot reprendre una subscripció

REPRÈN ARA

1. Ves a youtube.com/paid_memberships.
  2. Fes clic a Gestiona la subscripció.
  3. Fes clic a Reprèn.
  4. Torna a fer clic a Reprèn.

Si reps YouTube Premium a través d'una subscripció a Pixel Pass, obtén més informació sobre com pots gestionar el teu compte.
A partir del 2022, els subscriptors nous de YouTube Premium i Music Premium que s'hagin registrat a Android rebran les factures a través de Google Play. Els subscriptors existents no es veuran afectats per aquest canvi. Pots visitar payments.google.com per veure els càrrecs recents i consultar el teu mètode de facturació. Per sol·licitar el reembossament d'una compra de Google Play, segueix els passos que s'indiquen aquí.