Onderbreek of hervat jou Premium-lidmaatskap

YouTube Premium- en YouTube Music Premium-intekenaars kan hul betaalde lidmaatskap enige tyd onderbreek, hervat of kanselleer.

Druk die knoppie hier onder om na jou betaalde lidmaatskap te kyk en dit te bestuur. Volg dan die stappe in hierdie artikel om ’n YouTube Premium- of YouTube Music Premium-lidmaatskap te onderbreek of hervat.

Let wel: Jaarlikse pakkette kan nie onderbreek word nie. Gebruikers wat deur Apple gefaktureer word, kan nie hul betaalde lidmaatskap onderbreek of hervat nie.

Hoe om jou lidmaatskap te onderbreek

ONDERBREEK NOU

1. Gaan na youtube.com/paid_memberships.
  2. Klik op Bestuur lidmaatskap.​
  3. Klik op Deaktiveer.
  4. Klik eerder op Onderbreek.
  5. Kies vir hoeveel maande jy jou lidmaatskap wil onderbreek deur die glyer te gebruik en tik dan op Onderbreek lidmaatskap.

As jy jou lidmaatskap onderbreek:

• Jy kan die lengte van die onderbreekte toestand kies, van 1 tot 6 maande.
  • Jou lidmaatskap sal aan die einde van jou huidige faktureringsiklus onderbreek word.
  • Terwyl jou lidmaatskap onderbreek is, sal jy (en enige gesinslede op jou pakket) nie toegang hê tot enige YouTube Premium- of YouTube Music Premium-voordele nie.
  • Jy kan jou lidmaatskap enige tyd tydens die onderbreekte toestand kanselleer.
  • As jy 'n YouTube Premium-intekening het, sal enige video's of musiek wat jy afgelaai het, behou word. Jy het nie toegang daartoe voordat jy jou lidmaatskap hervat nie.
  • As jy 'n YouTube Music Premium-intekening het, sal enige musiek wat jy afgelaai het behou word. Jy het nie toegang daartoe voordat jy jou lidmaatskap hervat nie.
  • Wanneer jou onderbreekte toestand eindig, sal jy outomaties teen die normale prys vir jou volgende maand se diens gehef word. As jou pakket se prys verander het terwyl jou lidmaatskap onderbreek was, sal die ou tarief een keer van jou gehef word voordat jy na die nuwe tarief oorgeskakel word. Ons sal jou ten minste 30 dae vóór ’n prysverhoging in jou land/gebied via e-pos in kennis stel.
  • Jy kan jou lidmaatskap enige tyd voor jou geskeduleerde hervattingdatum hervat deur YouTube te besoek.

Hoe om jou lidmaatskap te hervat

HERVAT NOU

1. Gaan na youtube.com/paid_memberships.
  2. Klik op Bestuur lidmaatskap.
  3. Klik op Hervat.
  4. Klik weer op Hervat.

Kry hier meer inligting oor hoe om jou rekening te bestuur as jy YouTube Premium deur ’n intekening op Pixel Pass ontvang.
Vanaf 2022 sal nuwe YouTube Premium- en Music Premium-intekenare wat op Android aangesluit het, deur Google Play gefaktureer word. Bestaande intekenaars word nie deur hierdie verandering geraak nie. Jy kan na payments.google.com gaan om onlangse heffings te sien en te kyk hoe jy gefaktureer word. Volg die stappe wat hier uiteengesit is om ’n terugbetaling van ’n Google Play-aankoop te versoek.