Gjennomgå lisensiert innhold i videoer det er gjort krav på

Når en lisensstrategi brukes for et innholdselement og en video blir gjort krav på, kan du gå til Videoer med krav-siden for å finne mer informasjon om det lisensierte innholdet i videoen.

Se lisensinformasjon om videoer det er gjort krav på

1. Logg på Studio-innholdsbehandlingen.
  2. Velg Videoer med krav på menyen til venstre.
  3. Klikk på filterlinjen .
  4. For å se manuelt deklarerte lisenskrav, velg Opprinnelse etterfulgt av I produktet (Studio) og Lisensstatus etterfulgt av Aktiv. For å se automatisk identifiserte lisenskrav, velg Opprinnelse etterfulgt av Lydsamsvar og Lisensstatus etterfulgt avAktiv.
  5. Klikk på BRUK.
  6. I Lisensbruk-kolonnen holder du markøren over raden for en video det er gjort krav på, for å se informasjon som lisensstrategien, kjøpsprisen for den aktuelle skaperen, navnet på og ID-en til innholdselementet samt andre lisensvilkår.
Merk : Hvis det ikke er noen lisensstrategi i bruk for videoen som ble gjort krav på med et standard Content ID-krav, vises det en strek i Lisensbruk-kolonnen.

Sjekk lisensstatus for videoer det er gjort krav på

1. Videoer med krav-siden klikker du på filterlinjen .
  2. Velg Lisensstatus.
  3. Velg ett eller flere filtre:
    • Aktiv: videoer det er gjort krav på, med innhold som brukes under en aktiv lisens.
    • Inaktiv etterfulgt avLisensen er utløpt: videoer det er gjort krav på, med innhold brukt under en lisens som nå er inaktiv fordi den er utløpt.
    • Inaktiv etterfulgt avLisensen er fjernet: videoer det er gjort krav på, med innhold brukt under en lisens som nå er inaktiv fordi skaperen ikke bruker det lisensierte innholdet lenger.
    • Inaktiv etterfulgt av I strid med vilkårene: videoer det er gjort krav på, med innhold brukt under en lisens som nå er inaktiv fordi den ble inndratt på grunn av brudd på begrensningene for Creator Music
  4. Klikk på BRUK.

Få mer informasjon om lisensbruk

1. Videoer med krav-siden klikker du på en video det er gjort krav på, for å åpne detaljsiden for videoen.
  2. På detaljsiden finner du blant annet følgende informasjon:
    • Pris: beløpet skaperen betalte for det lisensierte sporet.
    • Abonnenter: antallet abonnenter skaperen hadde da lisensen ble anskaffet.
    • Strategi: lisensstrategien knyttet til Lisensstrategi-siden.
    • Kjøpsdato: datoen da skaperen kjøpte sporet.
    • Startdato: datoen da skaperen publiserte videoen som inneholder det lisensierte sporet.
    • Utløpsdato: utløpsdatoen for lisensen.

Lisensens varighet: hvor lenge lisensen er aktiv, som angitt i vilkårene for lisensstrategien.

Merk: Hvis en lisens er aktiv, er regelen for kravet nedtonet. Dette er fordi regelen ikke tas i bruk før lisensen utløper. Når den er utløpt, vises «Lisensen er utløpt»-etiketten, og et Content ID-krav kan opprettes avhengig av hvilke regler du har valgt.