Gelicentieerde content in geclaimde video's beoordelen

Als een licentiestrategie wordt toegepast op een item en een video wordt geclaimd, zie je op de pagina Geclaimde video's meer informatie over de gelicentieerde content in de geclaimde video.

Licentie-informatie over geclaimde video's bekijken

1. Log in bij Studio Content Manager.
  2. Selecteer Geclaimde video's in het linkermenu.
  3. Klik op de filterbalk .
  4. Als je handmatig geïdentificeerde licentieclaims wilt bekijken, selecteer je Oorsprong en dan Product (Studio) en Licentiestatus en danActief. Als je automatisch geïdentificeerde licentieclaims wilt bekijken, selecteer je Oorsprong en danAudio-overeenkomst en Licentiestatus en danActief.
  5. Klik op TOEPASSEN.
  6. Plaats in de kolom Licentiegebruik de cursor op een rij geclaimde video's om informatie zoals de licentiestrategie, aankoopprijs voor die specifieke creator, itemnaam en -ID en andere licentievoorwaarden te bekijken.
Opmerking: Als er geen licentiestrategie is toegepast op de geclaimde video met een standaard Content ID-claim, staat er een streepje in de kolom Licentiegebruik.

Licentiestatussen van geclaimde video's checken

1. Klik op de pagina Geclaimde video's op de filterbalk .
  2. Selecteer Licentiestatus.
  3. Selecteer een of meer filters:
    • Actief: Geclaimde video's met content die onder een actieve licentie wordt gebruikt.
    • Inactief en dan Licentie verlopen: Geclaimde video's met content die is gebruikt onder een licentie die nu inactief is omdat de licentie is verlopen.
    • Inactief en dan Verwijderd gebruik: Geclaimde video's met gelicentieerde content die nu inactief is omdat de creator de gelicentieerde content niet meer gebruikt.
    • Inactief en dan Voorwaarden geschonden: Geclaimde video's met gelicentieerde content die nu inactief is omdat de licentie is ingetrokken vanwege een schending van de beperkingen voor Creator Music.
  4. Klik op TOEPASSEN.

Meer informatie over licentiegebruik

1. Klik op de pagina Geclaimde video's op een geclaimde video om de detailpagina te openen.
  2. Op de pagina met gegevens van geclaimde video's kun je informatie bekijken zoals:
    • Prijs: Het bedrag dat de creator heeft betaald voor de gelicentieerde track.
    • Abonnees: Hoeveel abonnees de creator had toen de licentie werd aangeschaft.
    • Strategie: De licentiestrategie die aan de pagina voor de licentiestrategie is gekoppeld.
    • Aankoopdatum: De datum waarop de creator de track heeft gekocht.
    • Startdatum: De datum waarop de creator de video heeft gepubliceerd met gebruik van de gelicentieerde track.
    • Vervaldatum: De datum waarop de licentie verloopt.

Looptijd van licentie: Hoelang de licentie actief blijft, zoals gedefinieerd in de voorwaarden van de licentiestrategie.

Opmerking: Als een licentie actief is, wordt het beleid dat is gekoppeld aan de claim grijs weergegeven omdat het beleid pas wordt toegepast als de licentie verloopt. Nadat de licentie is verlopen, wordt het label 'Licentie verlopen' weergegeven en kan er een Content ID-claim worden gegenereerd op basis van het door jou gekozen beleid.