Lisensoidun sisällön tarkistaminen vaatimuksen kohteena olevista videoista

Kun sisältökohteeseen sovelletaan lisenssistrategiaa ja videosta on tehty vaatimus, lisätietoja vaatimuksen kohteena olevan videon lisensoidusta sisällöstä on Vaatimuksen kohteena olevat videot ‐sivulla.

Vaatimuksen kohteena olevien videoiden lisenssitietojen katsominen

1. Kirjaudu Studio Content Manageriin.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Vaatimuksen kohteena olevat videot .
  3. Klikkaa suodatinpalkkia .
  4. Jos haluat nähdä manuaalisesti ilmoitetut lisenssivaatimukset, valitse Alkuperä ja sitten Tuotteen sisäinen (Studio) ja Lisenssin tila ja sitten Aktiivinen. Jos haluat nähdä automaattisesti tunnistetut lisenssivaatimukset, valitse Alkuperä ja sitten Ääniosuma ja Lisenssin tila ja sitten Aktiivinen.
  5. Valitse KÄYTÄ.
  6. Kun viet hiiren Lisenssien käytöt ‐sarakkeessa vaatimuksen kohteena olevan videon riville, näet muun muassa lisenssistrategian, kyseisen sisällöntuottajan hankintahinnan, sisältökohteen nimen ja tunnuksen sekä muita lisenssiehtoja.
Huom. Jos mitään lisenssistrategiaa ei sovelleta sellaiseen vaatimuksen kohteena olevaan videoon, josta on tehty Content ID ‑vaatimus, Lisenssien käytöt ‑sarakkeessa näkyy viiva.

Vaatimuksen kohteena olevien videoiden lisenssin tilan tarkistaminen

1. Klikkaa Vaatimuksen kohteena olevat videot ‐sivun suodatinpalkkia .
  2. Valitse Lisenssin tila.
  3. Valitse vähintään yksi suodatin:
    • Aktiivinen: Vaatimuksen kohteena olevat videot, joiden sisältöä käytetään voimassa olevalla lisenssillä.
    • Ei-aktiivinen ja sitten Lisenssi vanhentunut: Vaatimuksen kohteena olevat videot, joiden sisältöä on käytetty lisenssillä, joka on nyt ei-aktiivinen voimassaolon vanhennuttua.
    • Ei-aktiivinen ja sitten Lisenssi poistettu: Vaatimuksen kohteena olevat videot, joiden sisältöä on käytetty lisenssillä, joka on nyt ei-aktiivinen sisällöntuottajan lakattua käyttämästä lisensoitua sisältöä.
    • Ei-aktiivinen ja sitten Ehtoja rikottu: Vaatimuksen kohteena olevat videot, joiden sisältöä on käytetty lisenssillä, joka on nyt ei-aktiivinen lisenssin perumisesta johtuen käyttäjän rikottua Creator Musicin rajoituksia.
  4. Valitse KÄYTÄ.

Lisätietoja lisenssien käytöstä

1. Klikkaa Vaatimuksen kohteena olevat videot ‐sivulta vaatimuksen kohteena olevaa videota avataksesi sen tietosivun.
  2. Vaatimuksen kohteena olevan videon tietosivulla näet esimerkiksi seuraavat tiedot:
    • Hinta: Sisällöntuottajan lisensoidusta kappaleesta maksama hinta.
    • Tilaajat: Sisällöntuottajan tilaajien määrä lisenssin hankkimisen aikaan.
    • Strategia: Lisenssistrategiasivulle linkitetty lisenssistrategia.
    • Ostopäivä: Päivä, jolloin sisällöntuottaja osti kappaleen.
    • Alkamispäivä: Päivä, jolloin sisällöntuottaja julkaisi lisensoitua kappaletta käyttävän videon.
    • Vanhenemispäivä: Päivä, jolloin lisenssi vanhenee.

Lisenssin voimassaoloaika: Aika, jonka lisenssi pysyy aktiivisena lisenssistrategian ehtojen mukaisesti.

Huom. Jos lisenssi on aktiivinen, vaatimukseen liittyvä käytäntö näkyy harmaana, koska käytäntöä ei sovelleta ennen kuin lisenssi vanhenee. Kun lisenssi vanhenee, näet Lisenssi vanhentunut ‐tunnisteen ja voit luoda Content ID ‐vaatimuksen valitsemasi käytännön perusteella.