Revisar el contingut amb llicència dels vídeos reclamats

Quan s'aplica una estratègia de llicència a un recurs i es reclama un vídeo, a la pàgina Vídeos reclamats es mostra més informació sobre el contingut amb llicència que s'ha trobat al vídeo reclamat.

Consultar la informació de la llicència dels vídeos reclamats

1. Inicia la sessió al Gestor de continguts de Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Vídeos reclamats .
  3. Fes clic a la barra de filtres .
  4. Per veure les reclamacions de llicència declarades manualment, selecciona Origen i després Al producte (Studio) i Estat de la llicència i després Actiu. Per veure les reclamacions de llicència identificades automàticament, selecciona Origen i després Coincidència d'àudio i Estat de la llicència i després Activa.
  5. Fes clic a APLICA.
  6. A la columna Usos de llicències, passa el cursor per sobre d'una fila de vídeos reclamats per veure detalls, com ara l'estratègia de llicència, el preu d'adquisició d'un creador concret, el nom i l'identificador del recurs i altres condicions de la llicència.
Nota: si no s'aplica cap estratègia de llicència al vídeo reclamat que té una reclamació de Content ID estàndard, es mostrarà un guionet a la columna Usos de llicències.

Comprovar els estats de la llicència dels vídeos reclamats

1. A la pàgina Vídeos reclamats , fes clic a la barra de filtres .
  2. Selecciona Estat de la llicència.
  3. Selecciona un o més filtres:
    • Actiu: vídeos reclamats amb contingut que s'utilitza sota una llicència activa.
    • Inactiu i després Llicència caducada: vídeos reclamats amb contingut que s'estava utilitzant sota una llicència que ara està inactiva perquè ha caducat.
    • Inactiu i després Ús suprimit: vídeos reclamats amb contingut que s'estava utilitzant sota una llicència que ara està inactiva perquè el creador ja no utilitza el contingut amb llicència.
    • Inactiu i després Condicions infringides: vídeos reclamats amb contingut que s'estava utilitzant sota una llicència que ara està inactiva perquè s'ha revocat a causa d'una infracció de les restriccions de Música per a creadors per part de l'usuari.
  4. Fes clic a APLICA.

Més informació sobre l'ús de les llicències

1. A la pàgina Vídeos reclamats , fes clic en un vídeo reclamat per obrir la pàgina de detalls.
  2. A la pàgina de detalls del vídeo reclamat, pots veure informació com ara:
    • Preu: import que el creador ha pagat per la cançó amb llicència.
    • Subscriptors: nombre de subscriptors que el creador tenia quan va adquirir la llicència.
    • Estratègia: estratègia de llicència enllaçada a la pàgina d'estratègia de llicència.
    • Data de compra: data en què el creador ha comprat la cançó.
    • Data d'inici: data en què el creador ha publicat el vídeo utilitzant la cançó amb llicència.
    • Data de caducitat: data de caducitat de la llicència.

Durada de la llicència: el temps durant el qual la llicència es manté activa, segons es defineix a les condicions de l'estratègia de llicència.

Nota: si una llicència està activa, la política associada a la reclamació es mostrarà ombrejada perquè la política no s'aplica fins que la llicència caduqui. Un cop caduqui la llicència, es mostrarà l'etiqueta "Llicència caducada" i es podrà crear una reclamació de Content ID d'acord amb la política que hagis triat.