Gaan gelisensieerde inhoud in opgeëisde video's na

Wanneer 'n lisensiestrategie op 'n bate toegepas word en 'n video word opgeëis, sal die Opgeëisde video's-bladsy meer inligting wys oor die gelisensieerde inhoud wat in die opgeëisde video gevind is.

Kyk na lisensie-inligting op opgeëisde video's

1. Meld by Studio Inhoudbestuurder aan.
  2. Vanaf die linkerkieslys, kies Opgeëisde video's .
  3. Klik op die filterbalk .
  4. Om na lisensie-eise wat handmatig verklaar is, te kyk, kies Oorsprong en dan Inproduk (Studio) en Lisensiestaat en dan Aktief. Om na outomaties-geïdentifiseerde lisensie-eise te kyk, kies Oorsprong en dan Oudiopassing en Lisensiestaat en dan Aktief.
  5. Klik op PAS TOE.
  6. In die Lisensieverbruikkolom, hou jou skermpyltjie oor 'n opgeëisde videory om besonderhede soos lisensiestrategie, verkrygingprys vir daardie spesifieke skepper, batenaam en ID en ander lisensiebepalings te sien.
Let wel: As geen lisensiestrategie op die opgeëisde video met 'n standaard Content ID-eis toegepas is nie, sal 'n aandagstreep in die Lisensieverbruikkolom sigbaar wees.

Gaan die lisensiestatus van opgeëisde video's na

1. Op die bladsy vir Opgeëisde video's , klik op die filterbalk .
  2. Kies Lisensiestaat.
  3. Kies een of meer filters:
    • Aktief: Opgeëisde video's met inhoud wat onder 'n aktiewe lisensie gebruik word.
    • Onaktief en dan Lisensie het verval: Opgeëisde video's met inhoud wat gebruik is onder 'n lisensie wat nou onaktief is omdat die lisensie verval het.
    • Onaktief en dan Verbruik verwyder: Opgeëisde video's met inhoud wat gebruik is onder 'n lisensie wat nou onaktief is omdat die skepper nie meer die gelisensieerde inhoud gebruik nie.
    • Onaktief en dan Bepalingsoortreding: Opgeëisde video's met inhoud wat gebruik is onder 'n lisensie wat nou onaktief is omdat die lisensie herroep is weens 'n gebruikeroortreding van Skeppermusiekbeperkings.
  4. Klik op PAS TOE.

Kry meer besonderhede omtrent lisensieverbruik

1. Op die bladsy vir Opgeëisde video's , klik op 'n opgeëisde video om na die besonderhedebladsy te kyk.
  2. Op die opgeëisde video se besonderhedebladsy kan jy inligting sien soos:
    • Prys: Bedrag wat die skepper betaal het vir die gelisensieerde snit.
    • Intekenaars: Hoeveel intekenaars die skepper gehad het toe die lisensie verkry is.
    • Strategie: Lisensiestrategie aan die lisensiestrategiebladsy gekoppel.
    • Aankoopdatum: Datum waarop die skepper die snit aangekoop het.
    • Begindatum: Datum waarop die skepper hul video met die gelisensieerde snit gepubliseer het.
    • Vervaldatum: Datum waarop die lisensie verval.

Lisensieduur: Hoe lank die lisensie nog aktief bly soos deur die lisensiestrategiebepalings uiteengesit.

Let wel: As 'n lisensie aktief is, sal die beleid wat met die eis vereenselwig word, as grysgemaak wys omdat die beleid nie toegepas word tot tyd en wyl die lisensie verval nie. Nadat die lisensie verval, sal 'n “Lisensie het verval”-etiket gewys word en 'n Content ID-eis mag op grond van jou gekose beleid geskep word.