Titta på YouTube på tv med 5.1-surroundljud

Du kan titta på YouTube-videor på tv:n med 5.1-surroundljud. Använd YouTubes bibliotek med tv-serier och filmer samt annat YouTube-innehåll med det surroundljudsystem du har stöd för.

Aktivera 5.1-surroundljud

När du har valt en video att spela upp öppnas ett fält med knappar. Välj 5.1-surroundljud för att aktivera eller inaktivera det.

Obs! Inställningen visas bara för videor och enheter med stöd för 5.1-surroundljud. 5.1 på YouTube stöds på alla tv:ar från 2021 och senare, Chromecast, Apple TV, Roku och de flesta Fire TV-enheter. Dessutom stöds 5.1-surroundljud på Xbox Series S|X, Xbox One X, Xbox One S, Xbox One och PlayStation 5. Många tv:ar från 2020 och tidigare kan också ha stöd för surroundljud. Kolla med tillverkaren om enheten har stöd för 5.1.