YouTube op tv bekijken met 5.1 surround sound

Bekijk YouTube-video's op je tv met 5.1 surround sound. Geniet van series en films uit de YouTube-bibliotheek en andere YouTube-content met je ondersteunde surroundsound-systeem.

5.1 surround sound aanzetten

Nadat je een video hebt geselecteerd om af te spelen, verschijnt er een balk met afspeelbediening. Ga naar 5.1 surround sound om de instelling aan of uit te zetten.

Opmerking: De instelling verschijnt alleen voor video's en apparaten die 5.1 surround sound ondersteunen. 5.1 op YouTube wordt ondersteund op alle tv's uit 2021 en later, Chromecasts, Apple TV, Roku-apparaten en de meeste Fire TV-apparaten. Daarnaast wordt 5.1 surround sound ondersteund op Xbox Series X|S, Xbox One X, Xbox One S, Xbox One en PlayStation 5. Ook veel tv's uit 2020 en eerder ondersteunen 5.1 surround sound. Check bij de fabrikant van je apparaat of dit voor jouw apparaat geldt.