Se YouTube på TV med 5.1 surround-lyd

Du kan se YouTube-videoer på TV-en din med 5.1 surround-lyd. Hvis du har et surround-system som støttes, kan du se YouTube-innhold – blant annet seriene og filmene i YouTube-biblioteket – med denne lydkvaliteten.

Slå på 5.1 surround-lyd

Når du har valgt videoen du vil se, dukker det opp et felt med avspillingskontroller. Gå til 5.1 surround-lyd for å slå funksjonen av eller på.

Merk: Innstillingen vises bare for videoer og enheter som støtter 5.1 surround-lyd. 5.1 på YouTube støttes på alle TV-er fra 2021 og senere, Chromecast, Apple TV, Roku og de fleste Fire TV-enheter. Dessuten støttes 5.1 surround-lyd på Xbox Series S|X, Xbox One X, Xbox One S, Xbox One og Playstation 5. Mange TV-er fra 2020 og tidligere kan også ha støtte for surround-lyd. Sjekk med produsenten for å finne ut om enheten din støtter 5.1.